Af Peter Ølholm Hansson - 04/10-17 17:13

'Vild med dans'-stjerne taler ud om smertefuld tid: Fik rystende besked efter bruddet'Vild med dans'-stjerne taler ud om smertefuld tid: Fik rystende besked efter bruddet

Mie Moltke fortæller, at hun fik en nedslående besked fra sin eksmand 10 måneder efter skilsmissen.

storybild

Her ses Mie Moltke i 2014 med sin eksmand og tidligere dansepartner Lai Yde. (Billede: Sophia Juliane Lydolph)

I forvejen var det smertefuldt for danseren Mie Moltke at blive skilt fra sin mand. Men bruddet blev endnu sværere, da hun ti måneder efter fik en uventet nyhed.

Det slog hurtigt gnister mellem Mie Moltke og nydanseren Lai Yde, efter de mødte hinanden som dansepartnere i TV 2's 'Vild med dans' i 2007.

Allerede efter et par uger var hun og skuespilleren et par, og forholdet udviklede sig til det første danske 'Vild med dans'-ægteskab i 2012. Året forinden var Mie Moltke og Lai Yde blevet forældre til sønnen Mio.

Men i 2015 meddelte parret pludselig, at de holdt pause, og i november blev de skilt.

Og blot 10 måneder senere fik Mie Moltke en nyhed, der gjorde hende noget rystet, siger hun i et interview med Hendes Verden. Lai Yde skulle nemlig være forælder igen - sammen med en anden kvinde.

»Jeg mødte Lai i Vild med dans, og vi var sammen i otte år. Det sidste halvandet år følte jeg mig på afveje. Følelsen af at noget ikke var, som det skulle være. Man siger altid, at vores generation vælger den nemme løsning og bliver skilt. Det er sgu ikke en nem løsning at forklare sit barn, at mor og far ikke skal bo sammen mere. Det var en kæmpe sorg. Lai fandt hurtigt en ny kæreste og skulle også være far igen. Det var meget svært følelsesmæssigt, at min søn skulle være storebror, men at det ikke var mig, der var moren,« siger 36-årige Mie Moltke til Hendes Verden.

Mie Moltke tilføjer at eksmanden Lai Yde heldigvis var meget respektfuld omkring sit nye liv. Hun kunne godt sige, at hun synes, at det var gået hurtigt for ham. Og da eksmanden var blevet far, Mie Moltke med ham, at hun ikke afleverede deres fælles dreng, Mio, hjemme hos Lai Yde.

Men på et tidspunkt fortonede vreden og sorgen sig, fortæller danseren til Hendes Verden. Og i dag kan de alle sammen ses. Mie Moltke bliver sågar 'tit hængende', efter hun har afleveret Mio hos sin eksmand.

Faktisk endte det en dag med, at hun puttede Lai Ydes baby, da han en dag var alene med ham, afslører Mie Moltke, som efter skilsmissen tog mormorens navn Martha som mellemnavn.

Selvom Mie Moltke tidligere har bedyret, at hun var færdig med 'Vild med dans', stillede hun alligevel op i dette års udgave. Hun dannede par med rapperen Jokeren indtil i fredags, hvor parret røg ud.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Team Danmark-direktør er skuffet over...
bt.dk
Kvinde dræbt i trafikulykke
bt.dk
Dansk rejsebureau konkurs: Nu er der...
bt.dk
Vildt OL-drama: Storfavoritter var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx