30/09-17 12:20

Jokeren røg ud af 'Vild Med Dans': Afslører alvorlig sygdomJokeren røg ud af 'Vild Med Dans': Afslører alvorlig sygdom

Fredag aften måtte Jesper Dahl - bedre kendt under kunstnernavnet Jokeren - forlade 'Vild Med Dans'. Efterfølgende afslørede han, at han var tæt på slet ikke at møde op til aftenens program grundet alvorlig sygdom.

storybild

Jesper Dahl alias Jokeren og Mie Martha Moltke måtte sige farvel i aftenens Vild med Dans. (foto: Martin Sylvest/ Scanpix 2017) (Billede: Martin Sylvest)

Den kendte rapper Jokeren, der står bag hits som 'Møgluder' og 'Havnen', sagde oprindeligt ja til at medvirke i det populære TV2-program, fordi han var interesseret i den medfølgende pose penge. Efter mødet med dansepartneren Mie Moltke fandt rapperen dog ud af, at han rigtig godt kunne lide sporten.

Derfor var det også ærgerligt, da Jokeren fredag aften måtte forlade programmet, men det havde på ingen måde været en nem uge for musikeren, fortalte han efterfølgende til Ritzau.

- Jeg har en depression. I foråret fik jeg en adhd-diagnose, og jeg har haft et misbrug i mange år sammen med en ubehandlet diagnose. [...] Så blev jeg korrekt medicineret og lagde alt kokain og vodka bag mig, men i løbet af nogle måneder forsvandt alt glæde.

- Jeg har haft en falsk glæde inde i hovedet tidligere, så at jeg får en depression lige i den her uge, er helt naturligt, der er bare ikke noget fedt, man kan gøre ved det, andet end at lægge sig ned.

Der er nu otte par tilbage i "Vild med dans", som sendes hver fredag klokken 20.00 på TV2

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Denne vrede besked til handicappet...
bt.dk
Droppede ud af skolen som 14-årig: Nu...
bt.dk
Vandt 15 millioner i Lotto: Nu har...
bt.dk
Ny dildo har genial funktion:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx