Af Bo Poulsen - 10/08-17 07:18

Medie: Kendt sangerinde indlagt efter selvmordstruslerMedie: Kendt sangerinde indlagt efter selvmordstrusler

Den irske sangerinde Sinead O'Connor har i de senere år fremvist sin totale deroute på de sociale medier, og i sommeren 2016 blev hun efterlyst i knap to dage, fordi man frygtede for hendes velbefindende.

storybild

Sinead O'Connor i 2012. (Billede: BRITTA PEDERSEN)

Tirsdag kunne man se 'Nothing Compares 2 u'-stjernen grådkvalt i et videoklip på hendes egen Facebook-side. I klippet, som blev optaget på et motel i New Jersey i USA, giver hun udtryk for, at hun de seneste to år har følt sig meget ensom, og at hun dagligt kæmper med sit mentale helbred. Den 50-årige irske sanger sagde, at det var en kamp at holde sig i live.

Det fik flere til at udvise stor bekymring for den 50-årige irske sangerinde - heriblandt sangerinden Annie Lennox fra Eurythmics

Nu skriver Daily Mail, at Sinead O'Connor modtager hjælp på et hospital.

Samme dag, hvor hun lagde den opsigtsvækkende og bekymrende video på Facebook flokkedes fans til motellet for at komme hende til undsætning. Der havde hun dog forladt stedet.

På Facebook kom følgende meddelelse:

'Hej alle. Jeg skriver på Sineads vegne for at lade jer alle, som elsker hende, vide, at hun er i sikkerhed og ikke selvmordstruet. Hun er omgivet af kærlighed og modtager den bedste behandling. Hun bad om at få dette lagt op (på Facebook, red.), fordi hun ved, at I bekymrer jer for hende,' lød det blandt andet.

Sinead O'Connor slog for alvor igennem i 1990 med sin egen version af Princes sang 'Nothing Compares 2 U'. På det seneste har hun kæmpet i retten med sin tidligere manager og elsker Fachtna O'Ceallaigh, som hun endeligt brød med i 2012. Han har slæbt hende i retten for injurier og kontraktbrud.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Anders Fogh med hård udmelding: Det...
bt.dk
Historisk ændring: Nu bliver det...
bt.dk
Optimistisk Tom K: Mine forventninger...
bt.dk
36-årig røvede Fakta-butik - uden at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx