Af - 22/09-14 11:07

Rihanna og Johnny Depp indblandet i nøgen-skandaleRihanna og Johnny Depp indblandet i nøgen-skandale

Flere kendte kvinder kunne i weekenden se billeder af sig selv lækket på nettet. Blandt dem er sangerinden Rihanna.

storybild

Johnny Depp er ufrivilligt og gennem sin forlovede blevet en del af den store hacker-sag. (Billede: AP/Polfoto/arkiv)

Rihanna er det seneste offer for den hacker-skandale, der har ramt kendisverden. Her har en eller flere hackere skaffet sig adgang til blandt andre Jennifer Lawrences mobiltelefon og offentliggjort fundne nøgenbilleder.

Nu breder nøgenskandalen sig angiveligt til sangerinden Rihanna. Søndag blev to nøgenbilleder af Rihanna lækket på 4chan/Reddit. Ét med et censureret billede af hendes bryster og et, der viser hendes nøgne bagdel og brystvorte. Et ucensureret billede blev offentliggjort kort tid efter, skriver TMZ.

Kult-hacker: Anklagere og politi er inkompetente
Kult-hacker: Anklagere og politi er inkompetente

Emma fandt sine nøgenbilleder på nettet
Emma fandt sine nøgenbilleder på nettet

Rihanna bliver dermed en del af nøgenskandalens anden bølge af kendisser, der får offentliggjort private billeder.

I weekenden har bølgen også ramt Kim Kardashian, Vanessa Hudgens, Gabrielle Union, Kate Bosworth, fodboldspilleren Hope Solo og Johnny Depps forlovede Amber Heard, der har fået lækket mere end 50 topløse billeder.

Et af billederne er en tydelig hilsen til hendes berømte forlovede, som hun kalder ’Tonto’.

Det er FBI, der står for at undersøge, hvordan hulen det kunne lade sig gøre, at en eller flere hackere skaffede sig adgang til kendisernes mobiltelefoner, og en repræsentant for FBI bekræfter efter de seneste læk over for TMZ, at man fortsat arbejder på sagen.

Også et nøgenbillede af to fyre, der har gang i oral aktivitet er lagt på nettet. Her er der gættet flittigt på, at den ene skulle være One Direction-stjernen Liam Payne. Selv afviser Payne på Twitter.

- Wow, hvis folk tror, at det er mig på det mærkelige billede, det kan kun få mig til at grine. Jeg vil hellere tweete et billede helt nøgen end have folk til at se på det der, skriver han og fortsætter:

- Jeg har 100 procent ikke noget imod homoseksuelle, men jeg er 100 procent heller ikke homoseksuel. Så når nogen siger, at jeg er det, så siger jeg, at jeg ikke er.

Hacker bag nøgenbilleder: Jeg var ikke alene
Hacker bag nøgenbilleder: Jeg var ikke alene

Hacker: Min bedstefar grundlagde CPR
Hacker: Min bedstefar grundlagde CPR

Det formodes, at de uvelkomne personer har skaffet sig adgang til telefonerne via Apples iCloud-system, men det afviser Apple.

- Efter mere end 40 timers efterforskning, har vi nået frem til, at visse kendte personers konti var kompromitteret af et meget præcist angreb på brugernavne, adgangskoder og sikkerhedsspørgsmål - en fremgangsmåde der er blevet alt for normal på nettet, skrev Apple i en erklæring, der blev udsendt i begyndelsen af september på dens hjemmeside.

- Ingen af de efterforskede sager er opstået grundet en sikkerhedsbrist i Apples systemer, inklusiv 'iCloud' eller 'Find my iPhone'.

TMZ har forsøgt at få en kommentar fra Amber Heards talsmand, men uden held.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forening raser mod 'Luksusfælden':...
bt.dk
Her er det nye portræt af kronprins...
bt.dk
For snurrende kameraer: Deltager i TV...
bt.dk
Lang kø: Flere biler impliceret i uheld
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx