Af - 10/11-16 19:12

TV: Her chokerer højgravide Stine Kronborg alle med frækt stripshowTV: Her chokerer højgravide Stine Kronborg alle med frækt stripshow

Stine Kronborg er gravid i 8. måned, men det afholdt ikke den kendte tv-personlighed fra at give et frækt show for et måbende publikum.

Bildstrecke im Grossformat »

Stine Kronborg må i den grad siges at praktisere, hvad hun prædiker. Nemlig, at at man skal elske sin krop som den er - uanset hvad.

Således gav den kendte tv-personlighed publikummet på Holbæk Teater ekstra meget valuta for pengene, da hun scenevant viste nogle af sine bedste moves frem under komikeren Audrey Castañedas live talkshow 'Champagnesalonen' for et par uger siden.

Iført en stram nederdel, tilhørende blazer og en babybule i 8. måned gav den højgravide stjerne et frækt sceneshow, der grundet de lykkelige omstændigheder blev fremvist med et glimt i øjet.

Til Her og Nu fortæller Stine Kronborg om oplevelsen:

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg savner mit stripper-liv helt sindssygt.

- Jeg elsker at udtrykke mig via dans, og har altid været fortaler for, at man skal elske sin krop som den er, uanset form, kilo og så videre. Det, der gør én sexet, er selvtillid. Derudover er jeg super stolt af, hvordan jeg bærer min graviditet, og jeg ser stadig mig selv som atlet - baby i maven eller ej.

Stine Kronborg afslører kønnet på sit barn
Stine Kronborg afslører kønnet på sit barn

Gravide Stine Kronborg: Jeg beholder barnet
Gravide Stine Kronborg: Jeg beholder barnet

Ja ja..alt for opmærksomheden..sørgeligt..!

Sådan lyder en af kommentarerne til videoen, som Stine Krogborg har delt på sin og Anni Frønsby fælles blog. Men det tager den 37-årige tv-personlighed helt roligt:

Vidste faktisk ikke, det blev filmet, så nej, det var ikke "for opmærksomheden". Kun meningen, at det skulle være for de tilstedeværende gæster [...] Jeg er stolt af, hvordan jeg bærer min graviditet, og som danser er dette endnu engang min måde at udtrykke mig på [...] Da jeg så videoen, synes jeg, den var for god til ikke at smide op til inspiration for andre, når nu jeg er sådan en lidt offentlig person. Helt ok, du synes, det er sørgeligt, det ville også være kedeligt, hvis alle synes, jeg var fantastisk.

TV: Stine Kronborg: 'Så må jeg jo tage buttplug og MyLittlePony'
TV: Stine Kronborg: 'Så må jeg jo tage buttplug og MyLittlePony'

Stine Kronborg guider: Sådan bliver du en god realitystjerne
Stine Kronborg guider: Sådan bliver du en god realitystjerne

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Morgenmadsprodukt kaldes tilbage:...
bt.dk
Politiet advarer: Luk ikke op for...
bt.dk
Fødevarestyrelsen kalder mayonnaise...
bt.dk
Erhvervsmanden Carl Christian Nielsen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx