Af Simone Hagen Rieder - 11/11-17 19:32

Ærlige Linse Kessler: Det fortryder jeg at have gjort som morÆrlige Linse Kessler: Det fortryder jeg at have gjort som mor

Hun ville ønske, at hun kunne se tilbage på sit moderskab uden nogen fortrydelser, men én ting ville hun aldrig have gjort, hvis hun havde stået i situationen i dag. Det forklarer Linse Kessler under et interview på Bogforum, der hvert år finder sted i Bellacentret.

storybild

For nu mange år tilbage blev Linse Kessler dømt skyldig i knivoverfald. Hun og datteren Stephanie 'Geggo' Christiansen »skulle undslippe en person. De skulle have fred«, som hun selv formulerer det. Og fred fik de, men ugerningen resulterede i, at Linse Kessler fik en fængselsdom på halvandet år, hvor Geggo skulle undvære sin mor.

»At jeg skulle rode mig ud i en situation, hvor jeg skulle være væk fra hende, det kan jeg godt fortryde,« forklarer hun, men tilføjer, at det dengang virkede som den rigtige beslutning, hun traf.

Linse Kessler mistede den 21. november 2016 sin egen mor Ann Patricia 'Mopper' Christiansen', som efter et kort sygdomsforløb sov stille ind med familien ved sin side.

Jeg savner at være Moppers datter

"Jeg savner at være Moppers datter, ikke at være den ældste og stadig have sin mor," fortæller en tydeligt berørt Linse Kessler.

Selvom der ikke hersker nogen tvivl om, at hun elskede sin mor højt og har lært meget af hende, forklarer Linse Kessler, at læren om moderskab ikke er blandt de ting, som Mopper har givet videre til hende.

»Jeg synes ikke, jeg selv gjorde det særligt godt - men jeg gjorde det bedre end Mopper,« forklarer hun ærligt om det at være mor.

Ingen af dem var af den slags mødre, som stod klar med speltboller og kakao efter skoletid, og madpakken endte ofte med at blive et smut til bageren. Linse Kessler forklarer, at familien dog brød med det mønster, i det øjeblik hendes egen datter Geggo blev mor. Det gjorde hun i februar 2016, hvor hun og kæresten Gengiz' datter kom til verden. Datteren, Alba, er på nuværende tidspunkt parrets eneste barn, men de har tidligere udtalt, at de ønsker at gøre Alba til storesøster en skønne dag.

»Jeg ville så gerne kunne tage æren for, at Geggo er blevet sådan en god mor, men det kan jeg bare ikke,« siger Linse og understreger »Hun gør det 500 gange så godt som mig og Mopper - tilsammen!«

Aldrig har jeg elsket højere #mygirl #alwaysmylittlebaby #wonderfullittleperson #somuchlove #blessed

Et opslag delt af Stephanie Karma (@geggo) den

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nyt menukort skræmte kunderne væk fra...
bt.dk
Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Ny drejning i sagen: Årets boksebrag...
bt.dk
Chefen hylder Magnussen: 'Han var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx