Af - 30/05-16 14:12

TV: Justin Bieber skuffer ung fan - Her smider han hendes gave ud af vindueTV: Justin Bieber skuffer ung fan - Her smider han hendes gave ud af vindue

Justin for faen.

Bildstrecke im Grossformat »

Popbranchens svar på Nicklas Bendtner har angiveligt gjort det igen: Fucket op så hans monsterhit 'Sorry' endnu engang bliver aktuelt.

For nylig valgte han at aflyse meet and greet i forbindelse med sine koncerter, så meddelte han, at han er færdig med at tage selfies sammen med fans, og nu gider han tilsyneladende heller ikke at modtage gaver længere.

Justin Biebers nye nøgen-selfie får nettet til at koge
Justin Biebers nye nøgen-selfie får nettet til at koge

Tidligere på måneden var den unge popstjerne i New York for at optræde. Fans var samlet foran hotellet, og da en ung pige giver ham et flag som gave, vælger han at smide det ud igen.

Optrinnet er blevet filmet og smidt på Youtube, og nu forventer de unge Beliebers, at
deres idol siger undskyld.

Ifølge netsiden Viral Thread skriver den 15-årige pige, som gav flaget, på sin Facebookprofil, at hun er skuffet over hans opførsel.

Justin Bieber sagsøges for sang-tyveri: Bedøm selv
Justin Bieber sagsøges for sang-tyveri: Bedøm selv

- Det var selvfølgelig ikke meningen, at det skulle lande tæt på hans ansigt, så jeg undskyldte tusind gange. Han kiggede på mig… tog flaget, smed det på fortovet og lukkede vinduet. Jeg er 15 år og han kunne godt have behandlet mig ordentligt, siden han hørte, at jeg undskyldte.

TV: Lukas Graham hylder Christiania foran 25 mio. seere med rørende optræden
TV: Lukas Graham hylder Christiania foran 25 mio. seere med rørende optræden

Det er svært at se i videoen, hvad der helt præcis sker. Den er på få dage blevet set over 100.000 gange, og kommentarfeltet gløder med brugere, der ikke kan blive enige, om man skal angribe eller forsvarer Justin Bieber, der efterhånden ikke kan slå en prut, uden det bliver til en historie.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: 'Gift ved første...
bt.dk
Biolog advarer hundeejere: Pas på,...
bt.dk
Tiltalt for kokainkørsel: Medinas...
bt.dk
Otte mænd fængslet efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx