29/07-17 15:38

'Mor Britta' efter blodprop: Sådan går det i dag'Mor Britta' efter blodprop: Sådan går det i dag

Malou Stellas mor har de sidste mange år kæmpet med helbreddet.

storybild

(Billede: SBS)

Det er efterhånden ved at være tre år siden, vi sidst har haft kontakt med Mor Britta, kendt som mor til Malou Stella fra ‘De unge mødre’ og ‘Mig og min mor’, men nu åbner hun op og fortæller, hvordan hun har det i dag.

LÆS OGSÅ: Derfor stoppede Malou Stella sin tv-karriere

– Det går egentlig meget godt, fortæller 55-årige Mor Britta til Realityportalen.dk, som dog fortæller, at helbreddet ikke er helt, som det har været.

– Jeg har problemer med min korttidshukommelsen efter en blodprop, det er til tider ret træls, for jeg glemmer på få sekunder. Desværre har jeg også gigt i næsten alle led. Men jeg er ikke mindre positiv af den grund. Jeg har jo min dejlige familie og venner, og hvad mere kan man så forlange?

LÆS OGSÅ: Malou Stellas mor ramt af blodprop

Skal flytte i ny bolig

Mor Britta har efterhånden erkendt, at hun ikke længere kan løbe op og ned af en masse trapper, hvilket hun har taget konsekvensen af.

– Jeg skal have en mindre bolig nede ved jorden, da trapper ikke er gode for mig, og jeg har en udlejer, der mener, han skal komme rendende hver weekend og bestemme, hvordan jeg skal leve.

– Mine børnebørn larmer, hvilket ikke er så godt. Det er derfor slut med privat udlejer, for de har deres egne love og regler, siger Mor Britta og fortæller, at hun stadig bor alene, men sjældent længe ad gangen, da både børn og børnene er forbi dagligt.

LÆS OGSÅ: Mor Britta har tabt 20 kilo

Elsker at være mormor

Mor Britta har på grund af sit helbred fået tilkendt førtidspension, og hun kan derfor bruge sin tid på de nære ting i livet. Og hun ved godt, hvem tiden skal bruges på.

– Det skønt med de dejlige drenge (hendes tre børnebørn, red.), og jeg har dem alle så tæt på mig. Det kan være hårdt med tre krudtugler, men jeg elsker dem og vil ikke på nogen måde undvære dem. At blive mormor er det næststørste efter mine børn, siger hun.

Mor Britta har døtrene Malou Stella på 26 år og Tabita på 25 år. Malou Stella har sønnen Tino på 10 år, Tabita har sønnerne Nicas på 4 år og Tristan på halvandet år.

– Begge piger har det godt. De nyder godt at bo tæt på hinanden, og så kan jeg også aflaste dem med børnene, når de har brug for det, forklarer Mor Britta og tilføjer, at begge piger er alene med deres børn.

LÆS OGSÅ: Ung mor chokerer: Arbejder som prostitueret

LÆS OGSÅ: Malou Stella åbner op: Sådan går det i dag

LÆS OGSÅ: Malou Stella: Dét drømmer jeg om

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Brøndby og FCM dominerer: Her er...
bt.dk
Medarbejdere er rasende: De ansatte...
bt.dk
Susanne lever med brændende smerter...
bt.dk
Ost trækkes tilbage flere steder i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx