25/09-17 18:56; Opdateret: 27/09-17 18:52

'Forsidefruen' Sarah Louise afslører: Derfor gik det ikke med kaninen 'Forsidefruen' Sarah Louise afslører: Derfor gik det ikke med kaninen

Sarah Louise troede, at lykken var gjort, da hun udvidede familien igen. Men lykken var kort, og nu forklarer hun sit valg.

storybild

I slutningen af august kunne en jublende Sarah Louise Christiansen fortælle, at hun havde besluttet sig for at udvide familien med en lille kanin ved navn Ninus. Hun håbede på, at det at have et kæledyr ville udvikle børnenes bløde og sympatiske værdier, men sådan gik det ikke, og nu kaster hun håndklædet i ringen.

»Alma og Albert var rigtig glade for hende i starten, men nogle uger efter vi fik hende, begyndte hun at nappe ungerne. De kan slet ikke komme i nærheden af hende, men mig springer hun selv op til og putter hos, det er meget mærkeligt,« skriver Sarah Louise på sin blog og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Geggo løfter sløret: Derfor dropper vi drømmebrylluppet

»Det er så blevet så slemt, at de store slet ikke vil være i rummet, og Arthur skriger hver gang hun nærmer sig, fordi hun bider ham i de små tæer, når hun er ude, hvilket har betydet, at hun har siddet meget i buret de sidste dage, og det er bare så synd, for jeg kan jo se, at hun vil ud. Og jeg kan jo ikke spærre ungerne inde for, at hun kan gå fri.«

Derfor ringede 'Forsidefruen' til dyrehandlen og spurgte dem til råds, og nu har hun leveret kaninen tilbage og i stedet fået to marssvin, som skulle være et mere børnevenligt dyr.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise skuffet over de andre 'Forsidefruer'

LÆS OGSÅ: WOW! Så mange par og børn er skabt af 'Gift ved første blik'

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se videoen: Modellen Joy går nøgen på...
bt.dk
Droppede ud af skolen som 14-årig: Nu...
bt.dk
Vidste du det? 'Nybygger' er i...
bt.dk
Isnende kulde på vej til Danmark: Tag...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx