Af - 26/03-14 14:57

LISTE: Her er de mest chokerende kendis-brudLISTE: Her er de mest chokerende kendis-brud

Hjemmeside brød sammen efter kendis-skilsmisse.

Bildstrecke im Grossformat »
Nicole Kidman og Tom Cruise var et af Hollywoods power-par og var gift fra 1990-2001. Sammen fik de to adoptivbørn. Brad Pitt og Jennifer Aniston nåede at være gift i fem år, inden Aniston blev skiftet ud med Angelina Jolie. De var fjollede sammen, de var dybt forelskede - men pludselig var det elskværdige par fortid. Courteney Cox og David Arquette blev gift i 1999, separeret i 2010 og skilt i 2013. Supermodellen Heidi Klum og sangeren Seal blev gift i 2005 på stranden i Costa Careyes, Mexico, hvor der optages Paradise Hotel. De blev separeret i 2012. To af Hollywoods flotteste, Orlando Bloom og Miranda Kerr begyndte at date i 2007, blev gift i 2010 og offentliggjorde, at de var gået fra hinanden i 2013. Jesse James og Sandra Bullock sluttede med skandale på skandale. Flere kvinder tittede frem i medierne og påstod, at Jesse James havde været Bullock utro. James tiggede om tilgivelse, men parret blev skilt i 2010 efter fem års ægteskab. En af de nyere. 'Blurred Lines'-sangeren Robin Thicke kæmper en kamp for at redde ægteskabet med ungdomskæresten Paula Patton. Angiveligt grundet Thickes eskapader med Miley Cyrus og intime berøringer på unge studine-blondiner gik parret fra hinanden i februar. Billeder af Charles Saatchi der tog kvælertag på konen Nigella Lawson på en offentlig restaurant gik verden rundt i 2013. Få uger senere fortalte Saatchi, at parret var gået fra hinanden. Samtidig forklarede han, at han var skuffet over, at den berømte tv-kok ikke havde forsvaret hans handling på billederne. Charlize Theron og Stuart Townsend var sammen i ni år, inden de gik fra hinanden i januar 2010. I dag dater den smukke Charlize Theron skuespilleren Sean Penn. Filmindustriens grand old man, 83-årige Clint Eastwood, er også at finde på listen. Han og konen gennem 17 år, Dina Eastwood, bekræftede i 2013, at de var gået fra hinanden. Dina Eastwood bad om forældremyndigheden over deres fælles barn, 16-årige Morgan, mens Eastwood i stedet kastede sig over 41-årige Erica Tomlinson-Fisher.

***SE LISTEN OVER ARTIKLEN***

Skuespillerinden Gwyneth Patrow og Coldplay-forsangeren Chris Martin annoncerede sent tirsdag aften, at de går fra hinanden efter 10 års ægteskab.

Det overraskende brud blev meldt ud på Patrows hjemmeside, der efterfølgende gik ned grundet presset fra fans, der ville se forklaringen med egne øjne.

Gwyneth Paltrow og Chris Martin går fra hinanden
Gwyneth Paltrow og Chris Martin går fra hinanden

Men Gwyneth Patrow og Chris Martin er ikke det første kendis-par for hvem kærligheden ikke holdt. Vi har samlet en top-10 over de mest overraskende brud i kendis-verdenen, som du kan se i galleriet herover.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx