Af - 20/06-16 20:49

Soulshock mistede sin hustru: Nu hylder hans søn ham i rørende brevSoulshock mistede sin hustru: Nu hylder hans søn ham i rørende brev

Den tidligere X Factor-dommer mistede sin hustru under tragiske omstændigheder. Nu har sønnen Nicolaj skrevet et rørende brev til ham på Fars Dag.

Bildstrecke im Grossformat »

- Kære far. Du er den bedste far, som nogen overhovedet kan have. Du har været gennem nogle virkelig hårde tider sammen med mig.

Sådan indleder Carsten 'Soulshock' Schacks søn, Nicolaj, et meget rørende brev, som den tidligere X Factor-dommer har delt på sin Instagram.

Carsten Soulshocks kone er død
Carsten Soulshocks kone er død

Soulshock mistede sin hustru Maxee i en tragisk ulykke i februar sidste år, da hun faldt med et vinglas i hånden i parrets fælles hjem i Los Angeles og skar halsen på glasskårene.

Siden det tragiske dødsfald har hitproduceren og hans søn forsøgt at kæmpe sig gennem deres dybe sorg.

Soulshock i sorg efter hustrus død: - Vi savner hende forfærdeligt
Soulshock i sorg efter hustrus død: - Vi savner hende forfærdeligt

I søndags var det så Fars Dag i USA, og i den forbindelse modtog den danske hitproducer et håndskrevet brev fra sin søn, der går lige i hjertekulen.

- Kære far. Du er den bedste far, som nogen overhovedet kan have. Du har været gennem nogle virkelig hårde tider sammen med mig. Siden vi ikke har mor, er du ked af det - ligesom mig, men du håndterer det rigtig godt. Og det vil jeg gerne takke dig for. Endnu en gang - du er den bedste far, man overhovedet kan have. Jeg elsker dig, far. Glædelig fars dag, har sønnen Nicolaj skrevet til sin far.

Best Father's Day gift

Et billede slået op af @soulshockla den


Soulshock har tidligere fortalt til BT, hvordan han og sønnen håndterer sorgen over Maxees død.

- Vi taler hele tiden om Maxée. Mens jeg smører madpakker og før jeg kører ham i skole, kan Nicolaj godt finde på at sige: ’Nej, hvor jeg savner mor i dag’. Om aftenen siger jeg måske: ’Kommer du ikke ind og sover hos far. Jeg savner virkelig mor. Og jeg vil helst ikke være alene’. På den måde minder vi hele tiden hinanden om, at det er OK, at være kede af det, sagde Soulshock til BT i september sidste år.

Upassende? TV2 beklager tv-udsendelse med Soulshock
Upassende? TV2 beklager tv-udsendelse med Soulshock

Den danske hitproducer har på sin Instagram delt flere billeder af sønnen Nicolaj, som går til fodbold.

Game time with new number !

Et billede slået op af @soulshockla den


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx