Af - 31/03-14 16:20

Medie: Stjerne-par frygter grim skilsmisseMedie: Stjerne-par frygter grim skilsmisse

Det er en bevidst strategi fra Gwyneth Paltrow og Chris Martin, når de fortæller omverden, at de skilles i mindelighed, skriver TMZ.

storybild

Paltrow og Martin, da alt var godt. (Billede: AP/Polfoto)

Alt er tilsyneladende den rene fryd mellem skuespilleren Gwyneth Paltrow og Coldplay-forsangeren Chris Martin, der ellers for nylig annoncerede, at de er gået fra hinanden.

Parret skilles i mindelighed, lød det fra begge parter, men ifølge det normalt velunderrettede sladdersite TMZ er der tale om en bevidst strategi, da det nu tidligere par frygter for konsekvenserne ved en langtrukken skilsmisse.

- De bliver helt sikkert skilt, men de er begge bekymrede for den alvorlige skade på deres omdømme, som det kan få, hvis det bliver en grim skilsmisse. Deres bekymring er, at enhver påstand, som bliver nedfældet i juridiske dokumenter, risikerer at blive lækket. Det er deres skrækscenarie, skriver TMZ og angiver, at deres skriverier er baseret på kilder tæt på Paltrow og Martin.

Gwyneth Paltrow og Chris Martin går fra hinanden
Gwyneth Paltrow og Chris Martin går fra hinanden

Se billedet: Her er verdens smukkeste kvinde uden make-up
Se billedet: Her er verdens smukkeste kvinde uden make-up

Af samme årsag har Gwyneth Paltrow og Chris Martin ifølge TMZ besluttet, at de ikke vil udkæmpe en juridisk kamp om penge eller samvær med deres to børn Apple på ni år og Moses på syv.

For første gang siden den kommende skilsmisse blev annonceret brød Gwyneth Paltrow søndag tavsheden, da hun på sin blog valgte at takke de mange, der har udvist støtte i den svære tid.

- CM (Chris Martin, red.) og jeg er dybt taknemmelige for den støtte, vi har fået fra så mange, skrev Gwyneth Paltrow efterfulgt af et hjerte-symbol.

Martin og Paltrow nåede at være gift i 10 år, inden de i sidste uge via Paltrows blog annoncerede, at de går fra hinanden.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx