Af David Andersen - 06/02-18 09:28; Opdateret: 06/02-18 10:00

Hollywood-stjerne: Derfor ammede jeg min mandHollywood-stjerne: Derfor ammede jeg min mand

Kristen Bell har ladet sin mand smage på sin modermælk - men der var en god grund til det, hævder hun.

storybild

Kristen Bell Watson at the 24th annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Exposition Center on January 21, 2018 in Los Angeles, California. (Photo by Sthanlee Mirador/Sipa USA) (Billede: Sthanlee Mirador/Sipa USA)

37-årige Kristen Bell blev en stjerne i USA med rollen som Veronica Mars, og er siden da gået fra hovedrolle til hovedrolle i en række store Hollywood-film, bl.a. hittet 'Bad Moms' fra 2016.

Og titlen som en dårlig mor vil nogen måske fristes til at give hende efter et nyt interview, hvor hun indrømmer at have ammet sin mand, skuespilleren Dax Shepard. Men der var altså en særdeles god grund, siger etjernen i sit webprogram Momsplaining.

Dax Shepard, Kristen Bell at the Premiere of Warner Bros' "CHIPS" held at the TCL Chinese Theater in Hollywood, CA, March 20, 2017. Photo by Joseph Martinez / PictureLux (Billede: Joseph Martinez)

Det skete lige efter, hun var holdt op med at amme den ene af parrets to døtre, Delta Bell. Hun producerede stadig mælk, og havde så meget i brysterne, at hun frygtede en infektion.

»Jeg var i Atlanta. Vi kunne ikke få fat i en læge ... så hvad stiller man op?«, siger hun ifølge VT.

»Så jeg sgde til min mand: 'Jeg har virkelig brug for, at du sutter det her ud. Vi kunne tale om det, vi kunne være akavede omkring det, eller du kan bare gå i gang med at drikke'. Han hev det ud. Han havde en kop ved siden af sig. Han trak ud og spyttede i koppen, og jeg har aldrig været mere forelsket. I hele mit liv«, siger Kristen Bell.

Episoden udspillede sig for tre år siden, men det er først nu, at Kristen Bell har valgt at tale om den penible situation.

Se hende fortælle om det her:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Alle frygter det værste: Nu kommer...
bt.dk
8 'gode' grunde: Derfor synes...
bt.dk
Prins Vincents reaktion får Anders...
bt.dk
Åge Hareide svinger kniven: Disse...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx