Af - 25/09-14 23:05

Kendte danske Britney-fans afslører: Vi ville barbere håret af hvis...Kendte danske Britney-fans afslører: Vi ville barbere håret af hvis...

Torsdag aften var Britney Spears i København for at promovere sin nye undertøjs-kollektion. Metroxpress spurgte de kendte, danske fans på den røde løber, hvornår de ville lave 'en Britney'.

storybild

(Billede: POLFOTO)

Da Britney Spears torsdag aften var i København, var det ikke for at synge, men for at sælge sin nye undertøjs-kollektion.

Der var engang - der tilbage i 2007 - hvor Britney var et helt andet sted i sit liv. Det var dengang, hun barberede alt håret af. Ja, du husker det sikkert.

Christiane hylder lækker rødhåret model: Han er vigtig for de er ved at uddø
Christiane hylder lækker rødhåret model: Han er vigtig for de er ved at uddø

Da metroxpress torsdag aften tog til (atter behårede) Britneys undertøjs-show i Forum, spurgte vi de kendte, danske Britney-fans, hvad der skulle til, for at de barberede alt håret af. De svarede:

- Det kommer aldrig til at ske. Jeg er rigtig glad for mit hår, sagde Anna David.

- Britney har sikkert været så langt ude i tovene, at der ikke er så langt fra det til at klippe sig skaldet. Jeg er så glad for mit hår, at jeg skulle virkelig være langt ude, før jeg klippede det af, lød det fra Christiane Schaumburg-Müller O'Connor.

Britney er landet i København - med nyt KORT hår!
Britney er landet i København - med nyt KORT hår!

- Så skulle jeg have gang i den store livskrise. Det kunne jeg ikke, haha, kom det fra Ida Corr.

Gode gamle Peter Gantlzer - der havde sin datter med som undskyldning - var ikke så hårforskrækket som sine kvindelige kendis-kollegaer.

- Jeg ville gøre det, hvis en rolle krævede det. Jeg har aldrig prøvet at være helt skaldet, men det har været tæt på. Men altså, det vokser jo ud igen, ik.

Britneys utro eks: Vi holdt pause
Britneys utro eks: Vi holdt pause

Metroxpress spurgte i samme ombæring, hvad der skulle til for, at de kendte danskere - ligesom Britney - skulle begynde at designe undertøj. Her svarede Anna David:

- Det ved jeg ikke. At jeg selv skulle være med til at designe det? Det skulle være elegant, men bekvemt.

- Jeg skulle bare møde nogle fede designere, som man kan kommunikere med. Det skulle være noget, der favner alle kvindekroppe. Noget vi alle sammen kan føle os sexet i, sagde Ida Corr.

Christiane Schaumburg-Müller O'Connor har allerede gang i en Kvickly-undertøjs kollektion. Den havde hun startet, fordi hun syntes, der manglede ordentlig kvalitetsundertøj til kvinder herhjemme, forklarede hun.

Er det dig? Britney Spears søger fræk fyr
Er det dig? Britney Spears søger fræk fyr

Peter Gantlzer ville designe helt klassiske boxershorts - hvis det nu skulle være.

- Så skulle mine næste par film floppe virkelig stort. Jeg tror ikke rigtig, der er nogen, der vil købe det. Så skulle jeg have gjort det i 'Taxa-Mike'-tiden, sagde han med et stort grin.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skuespiller kendt fra DR-satsning...
bt.dk
Forening raser mod 'Luksusfælden':...
bt.dk
Inger Støjberg kritiserer kendt...
bt.dk
Medier: Weinstein anholdes fredag
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx