Af Christian Hansen - 25/12-17 19:24

'Tillykke til mig': Superstjernes smukke datter fejrer fødselsdag med afslørende bryst-foto'Tillykke til mig': Superstjernes smukke datter fejrer fødselsdag med afslørende bryst-foto

Det er også en måde at fejre sin 22-års fødselsdag.

storybild

Eminem har rappet om datteren Hailie i flere af sine sange. Arkivfoto REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo (Billede: MARIO ANZUONI)

Du er sikkert bekendt med hendes fornavn, for superstjernen Eminem har gentagne gange rappet om hende i sine populære sange.

Men efterhånden som Hailie Jade Scott Mathers er blevet voksen, er der mange, for hvem den unge kvinde også er blevet et kendt ansigt.

Således har 'Hailie,' som de fleste formentlig kender hende som, fra hendes fars store hits, opnået en massiv følgerskare på Instagram. 763.000 følgere kan hun prale med, og det er til trods for, at hun ikke har lagt et billede på det sociale medie siden marts.

Til gengæld har hun forstået at fange verdens opmærksomhed med sit seneste foto, der således har høstet flere end 99.000 'likes' og er blevet viderebragt i adskillige internationale medier igennem det seneste døgn.

Billedet er lagt op for to dage siden i anledning af hendes fødselsdag i dag, den 25.december, hvor Hailie fylder 22 år.

'Et tidligt tillykke med fødselsdagen til mig,' skriver hun til billedet, hvor hun ses poserende i en rød sofa iført en ganske tætsiddende bluse, der ikke overlader meget til fantasien idet den delvist afslører både bryster og en tilsyneladende meget veltrænet mave.

happy early birthday to me

Et opslag delt af Hailie Scott (@hailiescott1) den

Hailie Jade Scott Mathers er datter af Eminem - eller Marshall Mathers - og den daværende kæreste Kimberly Anne Scott.

Eminem fik datteren, da han var 24 år gammel. Hun nævnes eksempelvis i nummeret 'Mockingbird' fra 2004, hvor Eminem rapper om det svære forhold til datteren efter bruddet fra hendes mor.

Også nummeret 'Hailies song' fra 2002 er dedikeret til datteren, hvor den i dag 45-årige stjerne rapper om, hvor stolt han er af hende.

I 2014 blev Hailie Jade Scott Mathers færdig med High School med noget nær topkarakter, og hun studerer i dag på Michigans Universitet.

LÆS OGSÅ: Eminem overrasker med tidlig julegave: Fans undrer sig over gæstestjerne

LÆS OGSÅ: Eminems overraskende dating-vane: Bruger Grindr

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Madsens ven var med til at bygge...
bt.dk
Sophie Løhde om forhandlinger: 'Det...
bt.dk
Amerikansk seriemorder anholdt
bt.dk
Kongehusekspert om prins Nikolais nye...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx