20/12-17 15:32

Medie: Denne dato skal Kylie Jenner fødeMedie: Denne dato skal Kylie Jenner føde

Der er ikke lang tid, til Kylie Jenner angiveligt skal føde.

storybild

Foto: Ethan Miller/Getty Images

Kylie Jenner er allerede langt henne i graviditeten og har fundet datterens navn.

Kylie Jenner har holdt sig godt skjult i den seneste tid, og det har kun givet ekstra grund til at tro på de amerikanske medier, der i de seneste tre måneder har erfaret på stribe, at Kardashian-søsteren er gravid. Og nu går Radar Online skridtet videre.

Via en anonym kilde kan mediet afsløre, at 20-årige Kylie Jenner er noget længere henne, end de fleste folk troede. Ifølge mediet er hendes termin nemlig den 4. februar, hvilket betyder, at hun er i 34. uge og dermed allerede i tredje trimester.

PEOPLE bekræfter oplysningerne. Mediet går ikke helt så langt som at nævne en præcis dato, men en kilde fortæller til mediet, at Kardashian-søsteren er sat til at føde i februar. Men det er ikke noget, hun har det helt godt med.

LÆS OGSÅ: Nu sker det vist! Khloé klar med stor afsløring

»Hun har givet udtryk for nogle bekymringer omkring fødslen og tiden efter, men hun er ikke gået i panik. Det virker mere som de bekymringer, man har som førstegangsmor,« siger en kilde og afslører, at Kylie Jenner og kæresten, Travis Scott, formenlig allerede ved, hvad datteren skal hedde.

»Kylie har et favoritnavn til datteren, men hun deler det ikke,« fortsætter kilden.

Endnu har Kylie Jenner ikke selv bekræftet graviditeten. Det samme gør sig gældende for storesøster Khloé Kardashian, der angiveligt venter en søn med sin kæreste, Tristan Thompson. Meget tyder dog på, at hendes graviditet snart bliver bekræftet.

LÆS OGSÅ: Åh, åh! Har Kris Jenner lige bekræftet Kylie og Khloés graviditeter?


Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kritik gør ondt på Magnussens chef:...
bt.dk
Se tidslinjen: 14 danskere, der...
bt.dk
Spækhuggere set ved dansk havn: 'Det...
bt.dk
Tidligere politiinspektør om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx