Af - 03/12-15 17:22; Opdateret: 06/12-15 13:36

Nikita Klæstrup i stemmeboksen - frækkere end politiet tilladerNikita Klæstrup i stemmeboksen - frækkere end politiet tillader

Selvom det er ulovligt har Nikita Klæstrup valgt at lægge sin stemmeseddel på de sociale medier. Hun er træt af "ligegyldige regelryttere".

Bildstrecke im Grossformat »

Selvom vi efterhånden lever i en tid, hvor alt vi laver skal dokumenteres på de sociale medier, er det ulovligt at tage et billede af din stemmeseddel, når du står i stemmeboksen i dag.

Alligevel vælger mange alligevel at bryde loven ved hvert valg. Én af dem er LA-tilhængeren Nikita Klæstrup.

Hun har lagt et billede op af sin stemmeseddel på sin facebookprofil og på sin blog, hvor det tydeligt fremgår, at hun har sagt nej til at ændre retsforbeholdet til en tilvalgsordning.

I blogindlægget skriver hun blandt andet, at det efter hendes mening ikke skader nogen at lægge et billede op af en stemmeseddel.

- Det er derimod blot endnu en måde, hvorpå vi brander os selv på de sociale medier og viser vores politiske holdning. "Se mig! Jeg tager stilling! Jeg tager ansvar", skriver hun og understreger, at det måske endda kan minde andre om at stemme.

Hun giver ikke meget for "irriterende kommentarer fra ligegyldige regelryttere" og mener, at hvis det virkelig er så stort et problem, må folketinget udarbejde en konsekvens for at flashe stemmesedler på facebook og andre sociale medier.

- Jeg kan forstå, at det åbenbart er helt forfærdeligt at gøre. Så jeg vil straks vende tilbage til selfies, billeder af min mad og mine nyeste indkøb. “Se mig! Jeg er køn! Jeg spiser lækker mad! Jeg køber dyre ting!”. Det er jo alligevel et langt bedre budskab end Danmarks fremtid i EU, skriver hun.LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup fylder 21 i dag: Her er hendes tre vovede fødselsdagsgaver til dig

LÆS OGSÅ: TV: Nikita Klæstrup giver dig tips og tricks til Instagram!

LÆS OGSÅ: Politiker-babe skifter parti

LÆS OGSÅ: TV: Nikita Klæstrup læser lede beskeder højt - hør hendes GENIALE modsvar

LÆS OGSÅ: Så er det valgdag: Så mange har tænkt sig at stemme

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Flere tordnede mod 'sexistisk' sang:...
bt.dk
BTs fodboldkommentator: Spørge-Åge...
bt.dk
Kim Walls mor fokuserer på...
bt.dk
Panik på Wall Street - kurserne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx