Af - 08/06-16 08:29

Ung realitydeltager blev voldtaget som barn: - Jeg lå bare helt stivUng realitydeltager blev voldtaget som barn: - Jeg lå bare helt stiv

Natascha Linea fra ‘De unge mødre’ fortæller nu, at hun for år tilbage blev voldtaget af en mand, som hun kendte.

storybild

Natascha Linea (Billede: SBS)

Den unge mor Natascha Linea fra den populære serie ‘De unge mødre’ slæber rundt på et grimt traume. Tilbage i 12-13-års alderen blev hun nemlig voldtaget af en mand, der var god ven af familien. Det skriver realityportalen.dk.

– Jeg tog hjem til ham og hans kæreste. Hun tog i byen, og jeg var alene med ham. I løbet af aftenen bad jeg om lidt massage, som jeg altid fik, når jeg besøgte dem. Men da han masserede mig, begyndte han at røre mine bryster, og jeg turde ikke sige nej, for jeg var bange for, at han ville blive sur. Og jeg havde jo selv bedt om massage, siger Natascha Linea, der efterfølgende blev båret ind i hans seng:

SF vil have politiet til at behandle voldtægtsofre bedre
SF vil have politiet til at behandle voldtægtsofre bedre

– Jeg sagde ikke nej. Jeg lå bare helt stiv og tog en pude over hovedet og begyndte at græde. Da han endelig var færdig, smed han tøjet tilbage i hovedet på mig og sagde, at jeg skulle tage det på, inden kæresten kom hjem. Men jeg kunne ikke bevæge mig, og han var nødt til at give mig tøjet på, fordi jeg bare lå og stirrede tomt ud i værelset.

Roskilde Festival-aktuel rapper anholdt for voldtægt: Koncert i fare
Roskilde Festival-aktuel rapper anholdt for voldtægt: Koncert i fare

Natascha Linea gik med episoden i et år, inden venner og familie fik det at vide. Nu vil hun anmelde manden, så han ikke gør det mod andre.

LÆS OGSÅ: 21-årige Tine: Et kæmpe slag da politiet opgav min voldtægt

LÆS OGSÅ: Kvinde voldtaget på Nørrebro efter Distortion

LÆS OGSÅ: 41-årig fængslet for voldtægt af 12-årig dreng

LÆS OGSÅ: Politiet anklager svensk speedwaystjerne for voldtægt

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx