Af - 21/04-15 19:34

Medie: Prins Henrik tog på ferie dagen efter dronningens festMedie: Prins Henrik tog på ferie dagen efter dronningens fest

Det skriver Ekstra Bladet, der har haft kontakt med et dansk par, som hævder, de har set prinsgemalen på vej til Hamborg om fredagen.

storybild

(Billede: Polfoto)

Prins Henrik deltog ikke i fejringen af dronning Margrethes 75. fødselsdag torsdag sidste uge, da han lå syg med influenza.

Derfor vakte det stor opsigt, da det fra kongehuset blev bekræftet, at prinsgemalen var rejst til Venedig i løbet af weekenden.

Men nu skriver Ekstra Bladet, at han allerede om fredagen - mindre end 10 timer efter festlighederne på Fredensborg Slot var afsluttet - drog mod Italien - hvor flere mener, at de har set ham i højt humør.

Avisen har været i kontakt med et dansk par, som hævder, at de så prinsen på en rasteplads i Hamborg. Og det var fra Hamborg, at han fløj til Venedig. Unavngivne kilder ved hoffet bekræfter oplysningerne overfor avisen.

Prins Henrik opgiver sin vinproduktion
Prins Henrik opgiver sin vinproduktion

Kongehus-ekspert om mystisk rejse: Prins Henrik skal passe på
Kongehus-ekspert om mystisk rejse: Prins Henrik skal passe på

Kongehuset har ikke været meget åbne i sagen, og foreløbigt har kommunikationschef, Lene Balleby, kun oplyst følgende per sms.

'Da prinsgemalen fik det bedre, besluttede han sig for at rejse sydpå'

Og

'Prinsgemalen rejste i weekenden til Sydeuropa for at komme sig helt, efter at han har ligget i sengen i en uge.'

Dermed er der flere ting, som ikke stemmer, hvis avisens oplysninger om prinsgemalens færden er sande.

LÆS OGSÅ: Medie: Prins Henrik var alene i Venedig i weekenden

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx