Af Amalie Abildgaard - 04/10-17 09:06

Efter bruddet med Mascha Vang: Nu har dansk skuespiller fået en ny kæresteEfter bruddet med Mascha Vang: Nu har dansk skuespiller fået en ny kæreste

Komikeren Andreas Bo, der senest datede bloggeren Mascha Vang, har fået en ny kæreste. Det afslører han over for Ekstra Bladet.

storybild

Andreas Bo har fået en ny kæreste. (Billede: Ida Marie Odgaard)

»Jeg har det pissegodt. Det går også godt med kærligheden, men hun er ny i trafikken, så hende skal vi lige passe på, men jeg er meget glad for hende,« siger Andreas Bo til Ekstra Bladet.

Den nye kæreste er yngre end ham selv og har to små børn. Andreas Bo fortæller, at hun ikke er kendt, og at de har mødt hinanden gennem en fælles ven.

Andreas Bo har selv en søn og en datter, der begge er omkring 20 år gamle. I takt med at ungerne flyver fra reden, savner komikeren pludseligt at have små børn omkring sig igen, da han godt kan lide børn.

Andreas Bo har tidligere været kærester med bloggeren Mascha Vang, men de gik fra hinanden i 2015, efter at de havde været sammen i omkring to år.

Dog taler de stadig sammen.

»Jeg taler stadig med Mascha. Jeg er vild med hende. Vi joker somme tider på sms'en. Det er jo ikke, fordi vi fortæller alt til hinanden, men vi er stadig i kontakt,« siger Andreas Bo til Ekstra Bladet.

Andreas Bo er lige nu aktuel i P1's nye satireprogram 'Næste uges nyheder' og sit one-man-show 'Fifti Fifti'.

  • 50 år
  • Har to børn
  • Dansk skuespiller og komiker
  • Fik sit folkelige gennembrud i TV 2-succesen Live fra Bremen
  • Er aktuel med showet 'Fifti Fifti'

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne fra det nye Noma:...
bt.dk
Danske 'AC' lægger sig fladt ned...
bt.dk
Andreas Christensen scorede...
bt.dk
Frygtet sygdom på fremmarch i Europa:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx