Af Lars Dinesen - 15/11-17 19:01

Ups: Her afslører Kim Kardashian kønnet på sit kommende barnUps: Her afslører Kim Kardashian kønnet på sit kommende barn

Selfiedronningen var ellers midt i en helt anden historie, men kom til at fortale sig.

storybild

Kim Kardashian West er en af flere Kardashian-søstre, der venter et barn. Nu har hun afsløret barnets køn for åben skærm i et amerikansk tv-interview. Hun talte også lidt om navne.

Den 37-årige realitystjerne var inviteret i studiet hos komikeren Ellen Degeneres, der i dag efterhånden er mere kendt for sit talkshow end for sin komik. Her talte Kim om sit kommende barn, som hun venter sammen med sin husbond, rapperen Kanye West. Graviditeten foregår igennem en rugemor. Realitystjernen har tidligere haft problemer i begge sine graviditeter med en fastvokset moderkage, hvor den er vokset ned eller igennem musklerne i livmoderen.

Uanset om der var tale om et planlagt stunt eller ej, så afslørede den 37-årige kommende mor til tre, at børnene North og Saint West får sig en lillesøster til januar. Det kom frem imens Kim fortalte Ellen om, hvordan hun havde forberedt børnene på, at familien snart får et femte medlem.

Datteren North West, der er fire år gammel, var især lidt af en udfordring for realitydronningen.

»Min datter, hun er rigtig snedig. Vi afholdt et 'baby shower,' hen over weekenden, og jeg tænkte jeg for mig selv: Jeg vil virkelig gerne gøre det her for hende, så hun forstår, at der er noget stort undervejs. Jeg vil virkelig gerne have hende til at begribe det,« lød det fra Kim Kardashian West i Ellen-talkshowet.

Cherry blossom baby shower!! Cant wait to meet the angel

Et opslag delt af Larsa Pippen (@larsapippen) den

Den fireårige pige havde i hvert fald forstået en klar mulighed ved, at der kom en ny pige til familien.

»Folk havde taget legetøj og gaver med, og da vi åbnede hele molevitten næste dag, så sagde North: 'Mor, nu hvor lillesøster ikke er kommet endnu, så tror jeg, at jeg bliver nødt til at få alle legesagerne ind på mit værelse, så jeg kan lege med dem og sikre mig, at de er gode nok til, at hun kommer,'« fortæller den vordende mor i talkshowet.

Tv-værten var ikke sen til at påpege, at Kim Kardashian faktisk lige havde afsløret kønnet på babyen, hvilket selfiedronningen bekræftede og forklarede, at det var lettere for North at forberede sig på at få en lillesøster, end det havde været at få lillebroren Saint.

»Lige nu er hun henrykt, så må vi se om det holder.«

Kim Kardashian West forklarede, at parret havde tænkt en del over navne til den lille pige. Intet er afklaret endnu, men 'Star' havde været oppe at vende.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Drabsdømte Peter Madsens forsvarer:...
bt.dk
Dyrlæger ser til med rædsel: Nu...
bt.dk
Nyt forslag fra DF: Det er logik for...
bt.dk
Efter massiv kritik i pokalkamp: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx