Af Laura Rode Nygaard - 02/05-18 12:10

Iskold luft i dansk rigmandsfamilie: Michala Kjær blev væk fra fars fødselsdag Iskold luft i dansk rigmandsfamilie: Michala Kjær blev væk fra fars fødselsdag

Da erhvervsmand og hofjægermester Christian Kjær i weekenden holdt 75-års fødselsdag for hele familien, glimrede hans datter igen ved sit fravær. Det er anden gang, hun melder afbud til en stor fejring af faderen.

storybild

(Billede: Ida Marie Odgaard og Nils Meilvang )

»Min datter er jo desværre ude at rejse,« siger Christian Kjær til Se og Hør og lyder ifølge ugebladet 'lidt ked af det' over situationen, da det møder ham til hans 75-års fødselsdag på Hotel d'Angleterre i København.

For fem år siden, da den danske rigmand sidst inviterede til stort kalas, meldte datteren Michala Kjær også afbud til sin fars fest.

»Det kan ikke komme som nogen overraskelse, at jeg ikke ser min far. Jeg har ikke haft kontakt med ham i snart halvandet år og har heller ingen planer om at få det. Derfor deltog jeg naturligvis heller ikke i hans reception,« sagde jetsetprinsessen dengang til Ekstra Bladet gennem sin PR-agent.

Har ikke mødt sin lillebror

75-årige Christian Kjær var i flere år gift med Janni Spies, med hvem han fik sønnen Christopher Kjær og datteren Michala Kjær. Men i 2008 fandt han sammen med lægen Susan Astani, som senere blev gravid med sønnen Alexander. I forvejen havde hun børnene Stella og Leon.

Et foto fra Christian Kjærs 70 årsfødselsdag i 2013 af fødselaren, hans kone Susan Astani og børnene (fra venstre) Leon, Stella og Alexander. Sidstnævnte er i dag fem år gammel, men har aldrig mødt sin halvsøster Michala Kjær. (Billede: Betina Garcia)

På dette tidspunkt var forholdet mellem Christian Kjær og hans store datter, der i dag er 28 år, så anstrengt, at Michala Kjær aldrig har mødt yngstemanden på i dag seks år, fortalte hun i fjor til Se og Hør.

»Jeg kan fortælle dig, at Alexander lige er blevet fem år, og han har ikke mødt Michala endnu. Så kan du selv regne det ud,« fortalte Susan Astani i juni sidste år, da ugebladet spurgte, hvordan det gik i familien.

Millionstrid

Krigen i Kjær-familien stikker dybere end brudt kærlighed og sårede følelser. Efter skilsmissen mellem Christian Kjær og Janni Spies i 2008 fulgte i 2013 et retsopgør mellem de stridende ekskærester.

Janni Spies mente, at hun havde krav på 150 millioner, efter hun havde punget ud for blandt andet istandsættelsen af Christian Kjærs ejendomme, men dommeren afgjorde, at rigmanden skulle betale 35 millioner til sin ekskone.

Siden har Michala Kjær ikke været på talefod med sin far.

Michala Kjær (tv.) med mor Janni Spies til Copenhagen Fashion Week i 2014. (Billede: Claus Bech)

Ifølge Susan Astani har steddatteren dog ikke givet nogen forklaring om den beslutning.

»Michala har fravalgt os, så det er hendes valg. Jeg ved ikke, hvorfor hun har fravalgt os, for Christian er den sødeste far i verden. Jeg kan simpelthen ikke forstå, at hun ikke vil se os,« har hun tidligere sagt til Se og Hør.

Dengang, som i dag, ønskede Michala Kjær ikke at kommentere sagen, oplyser hendes PR-agent.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Trump aflyser møde med Nordkorea
bt.dk
Profil afslører Ståles barske...
bt.dk
Brøndby-boss kommer med overraskende...
bt.dk
Flyttede 17 dage før samlever døde:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx