Af Christian Hansen - 18/01-18 07:17

Nu taler Irina om bruddet med Morten: Jeg kan ikke udsætte mig selv for mereNu taler Irina om bruddet med Morten: Jeg kan ikke udsætte mig selv for mere

Hun fortæller nu ærligt om misbruget

Sy Lee og Irina i vild bitchfight

I videoen kan du Irina Olsen fra sin tid i tv-programmet 'Fristet', hvor hun blev kendt.

I et langt indlæg på sin blog, fortæller Irina Olsen nu uddybende om bruddet med sin kendte kæreste, der også er far til deres fælles datter.

Fredag blev det kendt, at den 28-årige DJ Morten Brangstrup Olsen - bedre kendt som Faustix - og reality-kendissen Irina Olsen havde besluttet at gå fra hinanden. Bruddet skyldes DJ'ens alkoholmisbrug, lød det på hans Facebook.'Jeg har i et par år udviklet et alkoholmisbrug, der har endt i at jeg har forsømt ikke kun mig selv men også min familie,' startede Morten Olsen sit opslag og fortsatte:'Jeg har forsømt mit forhold til Irina og Allessia og jeg vil gerne undskylde offentligt til mine to piger for min til tider forfærdelige adfærd og forsømmelse!'.Hele Facebook-opslaget kan du se i bunden af artiklen.Alkoholmisbruget bekræftede Irina Olsen dagen efter på sin Instagram.

Nu har den kendte blogger valgt at skrive et langt indlæg om alle de tanker og følelser, hun har haft, siden det stod klart for hende, at hendes elskede havde et misbrug, der var drevet af hans 'indre dæmoner'.

ARKIVFOTO af Irina Olsen. (Billede: Emil Hougaard)

Irina Olsen skriver blandt andet, at hun blev ved Morten Brangstrup Olsens side i forsøget på at hjælpe ham og for at holde sammen på familien

'Jeg valgte at blive med ham og sørge for, at han blev god igen, om det så betød, at jeg gik på kompromis med hvordan jeg selv havde det, for jeg ville jo gerne have at Allessia havde en far,' skriver hun.

Selvom den kendte DJ er i behandling for sit misbrug, så fortæller Irina Olsen, at hun har følt sig nødsaget til at slippe forholdet.

'Jeg er ret sikker på, at han aldrig rører alkohol igen, og han er næsten som den gamle Morten igen. Men jeg kan ikke udsætte mig selv for mere at the moment og har brug for pause. Jeg elsker ham, men jeg traf det valg, at jeg skal finde mig selv igen og få det hele på afstand. Jeg skal arbejde på at tilgive ham, og vi har brug for at være hver for sig. Jeg har behov for, at han vil det her selv, for det er the only way!,' lyder det.

De to taler dog stadig sammen hver dag, skriver Irina Olsen, der så vidt muligt har holdt de private problemer hemmeligt.

'Jeg har simpelthen heller ikke villet åbne op omkring det her før overhovedet, selvom nogle perioder har været ren helvede, og jeg ikke føler, at jeg gjorde andet end at græde og have ondt i maven.'

'Men jeg har det okay, og det hele skal nok gå. Så må vi være en moderne familie for now… og så længe Allessia er sund og rask og glad, så er jeg tilfreds,' skriver hun.

Kendis-parret, der var sammen i over tre år, har datteren Allessia på to år.

Se hele Facebook-opslaget fra Morten Brangstrup Olsen herunder:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Voldsom brand raserede i europæisk...
bt.dk
Charlotte er alenemor til syv:...
bt.dk
Kim Walls mor fokuserer på...
bt.dk
BTs fodboldkommentator: Spørge-Åge...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx