Af - 27/05-14 20:27

Politiet: 'Friends'-stjerne opklarede knivoverfaldPolitiet: 'Friends'-stjerne opklarede knivoverfald

'Ross' trådte til, da politiet havde brug for hjælp.

storybild

David Schwimmer gjorde sin pligt som borger og hjalp politiet. (Billede: AP/Polfoto/arkivfoto)

David Schwimmer, der spillede rollen som Ross i serien 'Venner', var nøglen til at opklare et voldeligt røveri, der fandt sted tidligt mandag morgen.

Det afslører politiet i New York.

Røveriet fandt sted 05.30 mandag morgen lokal tid i en lejlighed nær skuespillerens luksuriøse byhus. Sagen omhandler en transseksuel prostitueret, en ukendt person og røveren.

"Venner"-stjerne skal giftes

Den prostituerede og den ukendte person havde sex i sidstnævntes lejlighed, da røveren brød ind i lejligheden og forsøgte at stjæle en bærbar computer. Da manden forsøgte at stoppe røveren angreb den prostituerede sin kunde, inden røveren angiveligt angreb manden med en kniv.

Kampen startede i lejligheden, fortsatte på gangen, dernæst gennem en glasdør og endte ude på gaden, hvor den prostituerede flygtede, sexkøberen havnede i en ambulance og den 21-årige formodede røver -og knivstikker blev taget med af politiet.

Anistons hemmelige bror er kranie-samler
Anistons hemmelige bror er kranie-samler

Og her kommer David Schwimmer ind i billedet. For politiet havde ikke andet end få øjenvidner og modsatrettede udtalelser fra røveren og offeret, indtil David Schwimmer trådte til. Hans byhus er nemlig plastret til med overvågningskameraer, der havde fanget det hele på video.

Den 31-årige nabo Jayson Fillermutter siger til New York Post.

- For fire år siden vil jeg påstå, at David Schwimmer var den mindst populære mand i gaden med alt bygningsarbejdet, der fulgte med ham. Men han har vist sig at være en god nabo, og jeg er glad for, at han hjalp politiet med det knivoverfald.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Topforhandler skælder ud: Endnu et...
bt.dk
Tidligere DR-vært opdagede...
bt.dk
Mascha Vang og kæresten er tilbage...
bt.dk
Wozniacki viser klasseforskellen:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx