Af - 18/09-16 21:42

Bella gør op med avocado-pigerne på InstagramBella gør op med avocado-pigerne på Instagram

Var det noget med en mad med vingummi-spejlæg?

storybild

(Billede: Instagram @deliciouslystella)

Man kan jo ikke rulle gennem sit Instragram-feed uden at skulle se på grøntsagsjuices, chiagrød eller avokadomadder. Det giver masser af dårlig samvittighed, fordi man selv lige skippede fitness. Endnu engang. Heldigvis findes der én Instagrambruger, der gør opgør med glutenforskrækkelse og #eatclean, det skriver The Independent.

Hun hedder Bella Younger og kalder sig Deliciously Stella på Instragram. Der er igen brikram yoga-selfies, til gengæld er der masser af usunde sager på en vildt sjov måde.

- I stedet for at se i en model i et magasin, som er blevet airbrushed og hvis job er at træne, har vi nogle rigtige pigeliv, der består i at drikke grøn juice og have fantastiske mavemuskler og se godt ud. Men jeg tror, at det er urealistisk for normale kvinder. Det er et skørt skønhedsideal, som vi sætter os selv, siger Bella Younger.

Ny hårtrend hitter på Instagram
Ny hårtrend hitter på Instagram

Younger lavede sin profil på det sociale medie Instagram i maj sidste år, og hun har nu over 130.000 følgere.

Det startede med at hun lavede fjernsyn om mad, og der snakkede hun med sin chef om de ‘perfekte’ piger på sociale medier, der altid spiser avocado. Og så sagde chefen til Younger, at hun var en af de mest ulækre personer, hun nogensinde havde mødt, men det burde blive udnyttet. Så Younger lave en profil, som er en stor modreaktion til juice-pigerne på Instagram.

Hun er blevet skudt i skoene, at hun nu bare er med til at fremelske et usundt ideal, men der er tale om en karakter, der er lavet som en ironisk kommentar til det der foregår på sociale medier.

De sociale medier raser mod Victoria Beckham: Beskyldes for at hylde anoreksi
De sociale medier raser mod Victoria Beckham: Beskyldes for at hylde anoreksi

Frygtløs model tager verdens farligste selfies
Frygtløs model tager verdens farligste selfies

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx