Af - 05/01-16 17:07

En af verdens rigeste kvinder gravid: 53 år og med tvillinger på vejEn af verdens rigeste kvinder gravid: 53 år og med tvillinger på vej

Den kendte milliardær er kåret til verdens 17. rigeste kvinde - nu skal hun være mor igen.

Bildstrecke im Grossformat »

Hun er blevet kåret til en af verdens 17. rigeste kvinde af det amerikanske erhvervsmagasin Forbes, som har opgjort hendes formue til 7,1 milliarder dollars - svarende til 49,2 milliarder kroner.

Den schweiziske milliardær og forretningskvinde Margarita Louis-Dreyfus skal i en alder af 53 år nu være mor igen - og det til tvillinger. Det skriver avisen The Guardian.

Gravid Geggo i panik: - Troede jeg havde mistet barnet
Gravid Geggo i panik: - Troede jeg havde mistet barnet

- Margarita Louis-Dreyfus, den ikke-udøvende formand for Louis Dreyfus Commodities Group bestyrelse, er gravid med tvillingepiger, som forventes født i begyndelsen af april, oplyser virksomheden i en pressemeddelse.

Virksomheden oplyser også, at Margarita Louis-Dreyfus kun forventer at gå på barsel i en måned og derfor kan passe sin stilling helt frem til fødslen.

TV: Ung datter snyder sin far med særlig gave: Han tror straks hun er gravid
TV: Ung datter snyder sin far med særlig gave: Han tror straks hun er gravid

Margarita Louis-Dreyfus, som er af russisk oprindelse og derfor bliver kaldt Zarina, er enke efter forretningsmanden Robert Louis-Dreyfus - arving til milliardvirksomheden Louis-Dreyfus.

Han døde af leukæmi i 2009, men sammen har parret tre sønner. Efterfølgende har Margarita Louis-Dreyfus giftet sig med bankmanden Philipp Hildebrand, og det er med ham, hun nu venter sig igen.

Test viste at Emma var gravid: To dage efter fødte hun
Test viste at Emma var gravid: To dage efter fødte hun

Margarita Louis-Dreyfus er blevet sikret økonomisk af sin tidligere mand, der før sin død oprettede en fond med sin formue og indsatte sin kone som formand i 99 år.

Derudover ejer hun 81 procent af aktierne i virksomheden Louis-Dreyfus samt den franske fodboldklub Olympique de Marseille.


LÆS OGSÅ: Anklage: Voldtægt af beruset kvinde endte i graviditet

LÆS OGSÅ: Remee afslører sin datters specielle navn

LÆS OGSÅ: Tog på hospitalet med mavepine - kom hjem med baby

LÆS OGSÅ: TV: Så mange graviditetstests tog Natascha Linea

LÆS OGSÅ: Forelsket sæl-par adskilt efter uventet graviditet: Nu FaceTimer de

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx