Af Katrine Frederikke Wandrup - 22/06-17 21:12

Venner-stjernens forvandling: Nu fortryder hun ALTVenner-stjernens forvandling: Nu fortryder hun ALT

Courteney Cox fortryder, at hun jagtede ungdommens kilde.

storybild

Courteney Cox. Det første billede er fra dengang, hun spillede med i tv-serien 'Friends' (1994-2004), mens billedet til højre er fra 2015. Foto: Charley Gallay

Den 53-årige ’Friends’-stjerne fortæller i et stort interview til New Beauty om Hollywoods besættelse af ungdom, og hvordan det ledte hende til at træffe nogle dårlige valg om sit eget udseende.

Skuespillerinden, som spillede Monica i den populære tv-serie, voksede op med, at udseende var det vigtigste, og det er hun ked af, for det fik hende ud i problemer. Hun kæmpede for at følge med, og det endte med at gå ud over hende selv, fortæller hun. Lægerne ville ofte presse hende og opfordre til, at hun blev strammet op her og der.

Efter ti år som kærester: 'Friends'-stjerne går fra sin ægtefælle
Efter ti år som kærester: 'Friends'-stjerne går fra sin ægtefælle

Når hun gik til læger, fik hun altid at vide, hun så godt ud – men der var altid et men. For lægerne blev ved med at sige, at det ville klæde hende med en lille botox-indsprøjtning her eller en lille ’filler’ (fyld, der gør fx kinder større, red.) der. Hun blev gang på gang overbevist og bildte sig selv ind, at det falske udtryk, de mange indgreb gav hende, ikke var så slemt, og at ingen ville lægge mærke til det.

»Lige pludselig har du lag på lag på lag. Du opdager det ikke, fordi det er sket gradvist, lige indtil du indrømmer: ’Åh nej, det her ser ikke rigtigt ud.’ Og det er værre på billeder end i virkeligheden,« siger stjernen.

Hun stoppede først, da en ven, efter at have set et billede af hende, decideret sagde, at hun måtte stoppe med indgrebene. Det var i det øjeblik, det gik op for hende, det havde taget overhånd, selvom andre venner blev ved med at sige til hende, at hun så godt ud.

Yes! Nu kommer ‘Venner’ tilbage - men ikke på tv
Yes! Nu kommer ‘Venner’ tilbage - men ikke på tv

Sidenhen har hun fået fjernet sine fillers, og hun er nu så naturlig, som hun kan være. Hun fortæller, hun har det bedre, fordi hun ligner sig selv, og at hun nu mere ligner den person, hun engang var. Den udvikling håber hun fortsætter, også selvom huden vil komme til at hænge og rynkerne vil skyde frem.

Courteney Cox tilbage i 2015. Foto: MARIO ANZUONI

Efter hun har fået fjernet sine fillers kan man se en meget tydelig forskel, og hun ser meget mere naturlig ud på billedet til højre, som er det nyeste.

LÆS OGSÅ: Så meget tjener vennerne på genudsendelser af 'Friends'

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx