Af Lars Dinesen - 22/11-17 19:52

Vælter topmodel af tronen efter 15 år: Kardashian-søster er nu den bedst betalte model i verdenVælter topmodel af tronen efter 15 år: Kardashian-søster er nu den bedst betalte model i verden

Der er pænt langt ned til nummer to.

storybild

Arkivfoto. Kendall Jenner. (Billede: ANGELA WEISS)

Kendall Jenner indtager førstepladsen som den bedste betalte model i år.

Det skriver Forbes, der hvert år rangerer de mest indbringene  topmodeller.

85 millioner følgere på Instagram og en rolle i en doku-soap om ens familie. Det er åbenbart opskriften, hvis man vil snuppe tiltlen som årets bedst tjenende model på den røde løber. Det er netop den titel, som den 22-årige Kendall Jenner har nappet fra Gisele Bündchen, der ellers har stået øverst på listen igennem de sidste 15 år.

Den 37-årige brasilianske model er nu banket ned på en andenplads med sin indtjening på 15,5 millioner amerikanske dollar. Det svarer til 100 millioner danske kroner. Den 22-årige Kardashian-søster har næsten fem millioner dollar ned til sin konkurrent. I alt har hun sendt fakturaer for mere end 138 millioner danske kroner.

Årsagen til det skyhøje salær er ud over den massive kendisfaktor også, at Kendall har været ansigtet på prominente mærker som Estée Lauder og undertøjsfimaet La Perla.

Andre nedslag på top 10-listen er Chrissy Teigen, der indtager en tredjeplads med en indtjening på 13,5 millioner dollar. Hadid-søstrene finder man henholdsvis på en femte- og en niendeplads. Gigi trak 9,5 millioner dollar ind, mens lillesøsteren Bella måtte nøjes med seks millioner dollar.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne: Så gode venner er...
bt.dk
Patrick Nielsen klar til vildt...
bt.dk
Nanna Mia afslører: Derfor stoppede...
bt.dk
Politiet leder efter denne bil: Mand...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx