02/03-18 11:52

Fie Laursen frygtede 'Paradise'-debut: Det knuste min selvtillidFie Laursen frygtede 'Paradise'-debut: Det knuste min selvtillid

Der er en helt bestemt grund til, at Fie Laursen bestemt ikke har glædet sig til, at 'Paradise Hotel' havde premiere.

storybild

Det er ingen hemmelighed, at Fie Laursen langt fra var begejstret for sin deltagelse i årets 'Paradise Hotel', hvor hun ifølge Realityportalens oplysninger da også røg hurtigt ud igen. Men nu afslører hun på sin blog, at hendes irritation ikke kun skyldes et hurtigt exit.

'Da jeg modtog nedenstående billeder på mail imorges, sad jeg på mit køkken gulv i 15 minutter og stirrede ud i luften af frygt for, når TV3 eller 'Paradise Hotel'-siden skulle dele dem, men istedet vil jeg se min frygt i øjne og selv poste dem her først. Ja, måske er jeg ikke perfekt her, men det er sådan, jeg ser ud, og jeg kan kun bruge det her som et “wake up call” og gå efter det udseende, jeg ved, vil give mig min selvtillid tilbage,' skriver Fie Laursen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Fies kæreste: Sådan var det at se hende kysse med en anden

'Jeg er ikke bange for at sige, at det knuser min selvtillid at se så mange kalde mig grim, tyk og utiltrækkende – men jeg har tænkt mig at bruge det som motivation til at ændre fejlene.'

LÆS OGSÅ: Fie Laursen raser efter 'Paradise': For meget abefest til mig

Tager på, når jeg er lykkelig

Den unge blogger har i flere år stået på mål for sit eget og andres kropsideal, siden hun for første gang kom frem i medierne tilbage i 2012, hvor hun stod frem og fortalte om den mobning, hun dagligt var udsat for. Siden da er hun blevet et mere og mere kendt ansigt, og hun har deltaget i flere tv-programmer indenfor reality-genren, men det påvirker hende stadig at se sig selv på skærmen, især når hun ikke ser ud, som hun gerne vil.

'Jeg er ikke en small. Faktisk er jeg en medium, hvis vi skal tale størrelser. Min krop svinger i vægt. Når jeg er lykkelig, så tager jeg lidt på, får lidt ekstra på sidebenene og en dobbelthage – og når jeg kæmper med noget ekstra, kan jeg tabe mig uhyggeligt hurtigt. Vi alle har vores indre dæmoner og ting vi slås med. Jeg har kæmpet med min krop og min selvtillid, siden jeg var en helt lille pige og nogle drenge i klassen sagde “Ej, Fie spiser meget”, og idag er jeg en sund pige, der spiser varieret, men også er glad for søde sager,' fastslår Fie.

Selvom hun nu er lykkeligt forelsket, vil Fie altså gøre op med den krop, hun har frygtet at skulle se på skærmen. Se billedet af Fie nederst i artiklen.

Følg Fies videre 'Paradise'-eventyr i aften kl. 22.00 på TV3.

LÆS OGSÅ: Irina bekræfter 'Paradise'-deltagelse: Det føles helt rigtigt

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-deltager afslører: Jeg fik taget min mødom på hotellet

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Denne artikel er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tør du se den? Ny horrorfilm har...
bt.dk
24-årige Casper i mål i Norge efter...
bt.dk
Kendt skuespillerinde er gravid: 'Det...
bt.dk
Historisk ændring: Nu bliver det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx