04/04-18 13:52

Finaleklar 'X Factor'-Rasmus: Jeg har det ad helvede til!Finaleklar 'X Factor'-Rasmus: Jeg har det ad helvede til!

Det var en ramt Rasmus, der fredag aften gik videre til 'X Factor'-finalen.

storybild

(Billede: James Thisted)

Af: Louise Andersen, Realityportalen.dk

Remees charmerende tømrer, 27-årige Rasmus, er klar til 'X Factor'-finalen næste fredag. Han leverede som sædvanligt en fremragende præstation, men noget tyder på, at det har været ekstra krævende for Rasmus at være på scenen fredag aften. Han var nemlig hårdt ramt af sygdom.

»Jeg har haft influenza hele ugen, og jeg har det ad helvede til lige nu. Jeg har været så syg. Jeg vågnede i går med høj, høj feber og kunne næsten ikke stå op. Jeg har virkelig haft det skidt,« fortæller Rasmus og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Sigmund sætter Blachman på plads efter 'X Factor'-exit

»Så fik jeg bare en nedsmeltning i dag omkring klokken seks. Jeg begyndte at få feber og min stemme begyndte at forsvinde. Jeg er ret glad for, at jeg gjorde det godt nok.«

Man må sige, at Rasmus gjorde det godt nok. Han sang sig nemlig én af de tre eftertragtede billetter til finalen på næste fredag.

»Jeg ser frem til en fest af en finale med en masse gode sange, kærlighed, stemning og et kæmpe show,« sagde han umiddelbart efter fredagens udgave af 'X Factor'.

LÆS OGSÅ: Husker du Jesper fra 'X Factor'? Her er han i dag

Rasmus havde på ingen måde havde regnet med, at han ville nå helt til finalen, da han gik til audition – en audition han ikke selv havde tilmeldt sig.

»Det var min søde tømrermakker, som også har været her i dag, der meldte mig til. Jeg skylder ham verdens største krammer. Nogle gange skal folk tage et skridt for en åbenbart. Det skal man bare tage imod. Jeg havde også mine tanker om, hvorvidt jeg skulle gøre det,« siger Rasmus og fortsætter:

»Jeg har altid haft lyst, men ikke helt vidst, om jeg kunne holde til det. Så gjorde jeg det, og nu står jeg her: Nogle gange skal man bare springe ud i tingene, for hold kæft hvor kan det bare give pote altså.«

Rasmus er klar til 'X Factor'-finalen sammen med Jamie Talbot og Place on Earth. Finalen sendes på næste fredag fra klokken 20.00 på DR1.

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-Rasmus vælter sig i tilbud

LÆS OGSÅ: Her er Sofie Lindes 3 største 'X Factor'-øjeblikke

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Denne artikel er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nøgleperson ankommet til Forligsen...
bt.dk
Prins Harry har valgt sin forlover...
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Kæmpebøde til køreskole: Over 1800...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx