Af Jonas Sivkær Pettersen - 02/06-17 21:57

Se & Hør-boss efter natklubbilleder af TV 2-vært: Derfor bragte vi detSe & Hør-boss efter natklubbilleder af TV 2-vært: Derfor bragte vi det

Værten er træt af at skulle kigge sig over skulderen.

storybild

Arkivfoto. (Billede: Scanpix/Keld Navntoft)

Se og Hør har ingen kommentarer til Cecilie Becks kritik efter natklubilleder, som chefredaktør Niels Pinborg ikke mener, vedrører ugebladet. Men han anerkender, at det er godt for Se og Hør, at Cecilie Beck bringer et billede af ugens artikel på sin Instagram.

Hun er er godt navn og en god ven af huset, fortæller chefredaktøren.

»Det er god reklame for os, at hun deler billedet på de sociale medier. Vi har været i fin dialog med Cecilie Beck i forbindelse med denne historie, men hun er blevet irriteret over, at hun som offentlig person ikke kan være i fred, og det er jo fair nok,« siger Niels Pinborg til MX.

Men hvor går jeres grænse i forhold til at bruge billeder af kendte, som I får ind udefra?

»Vi har masser af grænser,« siger Niels Pinborg kortfattet.

Den 46-årige tv-vært slog sig forleden løs i det københavnske natteliv, da hun besøgte natklubben ARCH i det indre København. Efterfølgende er hun blevet fortørnet over billeder af hende selv, som Se og Hør har valgt at bringe i denne uges udgave. Billeder, som er taget af en ukendt person på den københavnske natklub.

Foto: Jeppe Bjørn Vejlø.

TV 2-vært raser over natklubbillede fra eksklusiv natklub
TV 2-vært raser over natklubbillede fra eksklusiv natklub

Cecilie Beck blev fotograferet, mens hun foldede sig ud på dansegulvet til stor bevågenhed for natklubbens mandlige gæster. Det er ikke i orden, at ligge på smug og sælge billederne videre til medier, mener den 46-årige tv-vært.

Til MX fortæller hun, at hændelsen nu har fået hende til at tænke over, hvordan hun optræder i det offentlige rum.

»Jeg gider simpelthen ikke bøje mig, men jeg kommer sikkert ubevidst til at tænke over, hvordan jeg agerer i det offentlige rum. Det ærgerligt, for man skal jo ikke acceptere at blive fotograferet på den måde. Jeg troede, at der var en fælles overenskomst om, at sådan noget gør man ikke,« siger Cecilie Beck til MX og fortsætter:

Tantholdt og Natasja Crone bekræftede forholdet: Her er eks'ens reaktion
Tantholdt og Natasja Crone bekræftede forholdet: Her er eks'ens reaktion

Kiggede sig over skulderen til Distortion

»Da jeg for nylig var til Distortion, var der en, som fotograferede i min retning, og det fangede min opmærksomhed. Det var jo sikkert uskyldigt, og det var sikkert ikke mig, vedkommende fotograferede, men det fik mig da til at tænke over situationen«.

Den 46-årige Cecilie Beck lagde et af billederne fra Se og Hør og sin Instagram-profil, hvor hun samtidig skrev følgende:

Nu er det ikke, fordi man skal skamme sig over at ha danset på en natklub, men hvor er man dog et sølle menneske, når man sidder og smugfotograferer for at sælge pix til sladderpressen. Tak #stikker, efterfulgt at en smiley af en gris (jf. stikker-svin).

Cecilie Beck blev sidste år skilt fra sin kollega på TV 2, Rasmus Tantholdt, efter seks års samliv. Hvorvidt den blonde nyhedsvært på TV2 stadig er single efter bruddet er uvist. Men over for Ekstra Bladet svarede hun følgende, da hun spurgt til kærlighedslivet.

»Helt single er man vel aldrig, men det er også, hvad jeg har at sige om den sag,« sagde hun til Ekstra Bladet torsdag.

LÆS OGSÅ: Klinik til fire danske tv-værter: I har borrelia

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx