Af - 16/09-16 09:59

'Årgang 0'-familie flytter til udlandet: Får ærgerlige konsekvenser'Årgang 0'-familie flytter til udlandet: Får ærgerlige konsekvenser

Aabenraa-familien begiver sig ud på nye eventyr.

storybild

11. sæson af TV2s underholdningsprogram Vild med Dans, fredag den 7. november 2014. Her er det årgang 0 familien. (Billede: Simon Læssøe)

'Årgang 0'-Rachels mor, Theresia, har fået nyt job som præst og flytter dermed ud af landets grænser.

Den sønderjyske familie holder normalt til i Aabenraa. De sidste ni år har Theresia holdt pause fra sin præstegerning, men nu er der bud efter hende i den tyske by Tarp lige syd for Flensborg, så nu rykker hun teltpælene op, hvilket får konsekvenser for hendes mand Lars.

LÆS OGSÅ: Nu siger denne familie farvel til 'Årgang 0'

Han har for nyligt meddelt, at han gerne vil i Folketinget for de Konservative, men det kan man ikke, hvis man ikke bor i Danmark.

- Som reglerne er nu, kan man ikke komme i Folketinget, når man er udlandsdansker. Så selv om Lars fortsætter med at arbejde i Aabenraa og betaler skat i Danmark, kan han altså ikke være dansk folketingspolitiker, forklarer Theresia til tv2.dk.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-far overrasker: Stiller op til næste folketingsvalg

- Så det er den pris, han må betale, og det er han helt indstillet på. Han har bakket mig fuldstændig op i at søge Sydslesvig. For han syntes, det var vigtigst, at jeg fik et embede.

Deres datter Rachel bor for tiden i Argentina på et udvekslingsophold. Sønnen David går på kostskole i Birkerød.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-Stephanie: - Nogle gange kunne jeg godt bruge en pause fra tv

- Rachel synes, det er spændende, at vi flytter til Tyskland. Men samtidig er det uvirkeligt for hende. Hun befinder sig jo i en anden verden nu, siger Theresia.

Familiens Aabenraa-villa er nu sat til salg.

LÆS OGSÅ: TV: Lyn-interview - Stephanie fra 'Årgang 0' svarer på 78 spørgsmål

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx