Af Lars Dinesen - 12/10-17 17:23

Medie: Tredje Kardashian-søster er nu gravidMedie: Tredje Kardashian-søster er nu gravid

Hun har tidligere sagt, at hun gerne vil have seks børn i alt.

storybild

Arkivfoto. Her ses den nu gravide Kourtney mellem sin mor Kris og søsteren Kim. (Billede: ALAIN JOCARD)

Kourtney Kardashians mave kommer nu til at strutte med en babybule. Den 38-årige venter nu sit fjerde barn. Det siger en kilde til amerikanske In Touch, hvilket flere andre amerikanske har fået bekræftet igennem deres kildenetværk.

Det kommer til at myldre med små medlemmer af Kardashian-klanen. Kylie, Khloé er gravide, mens den berømte Kim har en kage i ovnen hos en surrogatmor. Et amerikansk medie melder nu om, at der er fire nye små medlemmer på vej af Kardashian-klanen. Kourtney har allerede tre børn med eksen Scott Disick,  Mason på syv år, Penelope på fem og den toårige dreng Reign.

good morning

Et opslag delt af Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) den

Faderen skal angiveligt være den 24-årige bokser, Younes Bendjima, som hun har dannet par med i et lille års tid. Hun har for nyligt anklaget sin eks Scott Disick for at forsøge at forpurre forholdet til den yngre mand, men det ser altså ikke ud til at være lykkedes for den 34-årige forretningsmand.

Kourtney har tidligere forklaret overfor Cosmopolitan, at hun gerne vil have seks børn i alt. En kilde tæt på familien forklarer, at Kourtney selv er vokset op i en stor søskendeflok og ønsker det samme for sine egne børn.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vej blev spærret i timevis efter...
bt.dk
NU blomstrer kirsebærtræerne - se det...
bt.dk
Fie Laursen flyttet sammen med...
bt.dk
Mand fundet skudt: Nu har politiet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx