Af - 22/04-15 10:11; Opdateret: 28/06-15 12:59

Komiker laver fis med Kanye West og Kim Kardashian på den røde løber - se joken herKomiker laver fis med Kanye West og Kim Kardashian på den røde løber - se joken her

Den amerikanske komiker Amy Schumer faldt lige så lang hun er lige foran det kendte ægtepar.

Bildstrecke im Grossformat »
Komikeren Amy Schumer lader, som om hun falder på den røde løber, da hun ser Kim Kardashian og Kanye West. De var alle på den røde løber for at fejre, at de er på Time Magazines liste over de 100 mest indflydelsesrige mennesker. De famøse par var ikke synderlig imponeret over Amy Schumers joke. I går var ikke første gang, at Amy Schumer lavede fis med andre kendisser på den røde løber. Her gør hun det med Larry David i 2014. Girls-skuespilleren Lena Dunham laver her håndtegn bag Jude Law påd en røde løber i marts, 2014. Under filmfestivalen Cannes i 2014 gik Ugly Betty-skuespilleren America Ferrera op af den røde løber, men pludselige skete dette... En ukrainsk journalist forsøger at kravle op under hendes kjole. Den ukrainske journalist er den 26-årige Vitalii Seduik - og det er ikke første gang, at han løber op til kendte på den røde løber. Her krammer Vitalii Seduik Will Smith på den røde løber i Moskva i 2012. Senere slog Will Smith journalisten, da han forsøgte at kysse skuespilleren. En god krammer til Bradley Copper fra den ukrainske journalist i 2014. Hvem bliver ved med at lukke journalisten ind på den røde løber? Også Brad Pitt er blevet udsat for Vitalii til en premiere på Maleficent i Los Angeles i 2014. Journalisten blev fjernet i håndjern, efter at han overfaldt Brad Pitt på den røde løber. Paul Rudd laver ansigter, mens Heidi Klum poserer for kameraerne. Skuespilleren Sacha Baron Cohen er kendt for sine mange jokes. Han er kendt for Borat, Brüno og senest Diktatoren. På den røde løber til Oscar-uddelingen i 2012 spreder han aske fra Kim Jon II, da han ankommer til showet. Senere samme år ankom Sacha Baron Cohen på en kamel til Cannes.

Kanye West og Kim Kardashian har fået den ære, at blive udnævnt som nogen af de 100 mest indflydelsesrige mennesker i verden af Time Magazine.

Tirsdag aften blev der holdt gallaaften for de udvalgte - og der havde Kanye West sin kone Kim Kardashian med på den røde løber.

Det blev dog ikke til en helt almindelig tur foran de mange blitzende kameraer. Komikeren Amy Schumer - som også er blandt de mest indflydelsesrige - valgte nemlig at lave lidt fis med det kendte ægtepar.

Da Kanye og Kim havde fundet deres mest seriøse ansigter frem til ære for kameraerne, gik Amy Schumer forbi parret. Men i stedet for bare at fortsætte, så faldt hun lige så lang hun er foran det famøse par.

Kanye West: Jeg er ikke popstjerne
Kanye West: Jeg er ikke popstjerne

Kim Kardashian trak på smilebåndet, men Kanye West var helt kølig under episoden, og parret gik hurtigt videre på den røde løber uden at stoppe op.

Amy Schumer skulle efter sigende have ladet, som om hun besvimende, fordi hun netop var i samme lokale som det famøse par.

Derudover er Amy Schumer også gode venner med Kanye Wests ekskæreste Amber Rose, men ingen ved, om dette har noget med episoden at gøre.

Komikeren har efterfølgende lagt dette billede fra episoden på sin Twitter:


Amy Schumer er ikke et kendt navn herhjemme, men i USA er hun kendt for sin sketch-serie 'Inside Amy Schumer' og har medvirket i mindre roller i serier som 'Girls' og '30 Rock'. Senest har hun i denne måned været vært på MTV Movie Awards.

Hun er langt fra den første, der laver fis med andre kendisser på den røde løber. Klik igennem galleriet øverst for at se flere sjove episoder.

Kardashian misforstår hele konceptet ved Las Vegas
Kardashian misforstår hele konceptet ved Las Vegas

Hold dig opdateret om de kendte ved at like os på Facebook:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx