Af Nadia Nikolajeva - 12/01-16 13:36; Opdateret: 12/01-16 13:46

Sammen i 24 år - Bowie og Imans fantastiske kærlighedshistorieSammen i 24 år - Bowie og Imans fantastiske kærlighedshistorie

Det var kærlighed ved første blik for musik-ikonet og modellen.

Bildstrecke im Grossformat »

Klik videre for at se billeder fra deres mange år sammen her.

10. januar gik musik-legenden David Bowie bort efter at have tabt en 18 måneder lang kamp mod kræft. Det kom frem mandag.

Chok: Legenden David Bowie er død
Chok: Legenden David Bowie er død

Hans kone, den somaliskfødte Iman, der er bedst kendt som model, delte i dagene op til hans død flere rørende beskeder på Instagram, der vidner om deres stærke forhold.

Rise #imandaily

Et billede slået op af IMAN (@the_real_iman) den


De to mødte hinanden i 1991 - og der var ifølge Bowie tale om kærlighed ved første blik. Han beskriver en biografi, hvordan han var i gang med at finde gode børnenavne den aften, han mødte Iman.

Iman var derimod ikke klar til et forhold, da de mødte hinanden. Det fortalte hun i et sjældent interview om deres ægteskab i 2014.

- For ham var det overvældende, siger Iman i interviewet.

- Jeg var ikke klar til et forhold. Jeg havde helt sikkert ikke lyst til at gå ind i et forhold med en som ham, siger hun.

- Men som jeg altid siger: Jeg forelskede mig i David Jones. Jeg forelskede mig ikke i David Bowie. Bowie er en karakter. Han er en sanger, en entertainer. David Jones er manden, jeg mødte.

Parret fik sammen datteren Alexandria Zahra Jones. Iman har en datter fra et tidligere ægteskab, ligesom Bowie fik søn under et tidligere ægteskab.

#fbf One of our first public outing early 90's #Bowies #FBF

Et billede slået op af IMAN (@the_real_iman) den


Mr & Mrs Jones 23 yrs & going strong! #Love

Et billede slået op af IMAN (@the_real_iman) den


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx