Af Christian Hansen - 04/05-18 17:55

Efter 46 år i udlandet: Ole Henriksen har købt luksuslejlighed i Danmark Efter 46 år i udlandet: Ole Henriksen har købt luksuslejlighed i Danmark

Cremekongen Ole Henriksen vender tilbage til Danmark efter et halvt liv udenlands.

Interview med Ole Henriksen

I videoen herover fortæller Ole Henriksen, hvordan udtrykket 'I love it', der nærmest er blevet et trademark for ham, opstod.

Siden 1960'erne har han ikke haft bolig i Danmark, men nu kan Ole Henriksen meget snart flytte ind i sin store luksuslejlighed i København.

Således fortæller den succesfulde erhversmand og kendte cremekonge til eb.dk, at hans og gemalen Laurence Roberts' nyindkøbte lejlighed er tæt på indflytningsklar.

»Vi overtog vores lejlighed på Sankt Annæ Plads 1. maj, og vi starter på at renovere den, hvor Laurence styrer det meste, og vi glæder os meget. Vi købte faktisk lejligheden i december, men Københavns Kommune skulle lige godkende den, da det er en gammel bygning,« siger Ole Henriksen til avisen.

Den 300 kvadratmeter store toetagers lejlighed på Sankt Annæ Plads ligger blot få hundrede meter fra, hvor han plejer at overnatte, når han besøger Danmark, nemlig D'Angleterre på Kongens Nytorv.

Ole Henriksen fortæller, at det primære hjem fortsat vil være i Los Angeles, men at han forventer at være i Danmark omkring tre måneder om året.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Støjberg-opgør i Venstre: Det havde...
bt.dk
Ekspert undrer sig over...
bt.dk
Sidste skoledag på gymnasium aflyst...
bt.dk
Nu rammer den nye Stars-film...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx