11/09-13 12:59

Skandale-stjerne får sang om sin nedtur af Elton JohnSkandale-stjerne får sang om sin nedtur af Elton John

Det er hårdt at se, hvordan ungdomsstjerner i dag har svært ved at takle berømmelsen, mener Elton John.

storybild

(Billede: Santa Monica Police Department)


Når verdensstjernen Elton John i slutningen af september udkommer med sit nye album, "The Diving Board", er det med en speciel hilsen til skuespillerinden Lindsay Lohan og teen-idolet Justin Bieber.

"The Diving Board" er nemlig også titlen på en sang på albummet, som Elton John har skrevet, mens han tænkte netop på de to.

Det skriver wenn.com.

- Man tror måske, at den handler om mig, om stofferne, om de vilde ting, om millioner af blomster, raserianfaldene, kostumerne og brillerne. Men det gør den ikke, siger han.

- Den handler om Lindsay Lohan, Justin, alle de unge derude, der ikke aner, hvad det er, der sker, siger han ifølge wenn.com til magasinet Britain's Event.

- Jeg hader at tænke på Lindsay, for hun var så talentfuld, hun var en dygtig skuespillerinde, men så kom det hele til at handle om alt det skøre, om alle festerne, og folk glemmer, hvordan de endte der i første omgang.

- De tror, at de er berømte for hvem, de er, og ikke hvad, de er. Jeg har ondt af dem. Jeg frygter, at de drukner i det, siger Elton John.

Newspaq


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'Regnede forkert med 55.000 - ups,...
bt.dk
Mary fik Frederik til at græde: Læs...
bt.dk
Ny gade til dine børns barndom? Nu...
bt.dk
Dømt igen: Her er sandheden om Heidis...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx