Af - 18/08-16 09:16

Kristen Stewart: Dette hadede jeg ved mit forhold til Robert PattinsonKristen Stewart: Dette hadede jeg ved mit forhold til Robert Pattinson

Kristen Stewart var ikke vild med at være en del af et kendis-par.

storybild

(Billede: Scanpix)

Normalt er skuespiller Kristen Stewart ikke meget for at tale om sit kærlighedsliv i medierne, men i et nyt interview med The New York Times, kan hun alligevel ikke lade være med at kommentere sit tidligere forhold til 'Twillight'-medstjernen Robert Pattinson.

Under optagelserne blev de i 2008 kærester, og hurtigt blev de til et fænomen - et 'celebrity couple'. Det kunne Kristen Stewart ikke holde ud.

- Folk ønskede så inderligt, at Rob (Robert Pattinson red.) og jeg skulle være sammen, at vores forhold blev lavet om til et produkt. Det var ikke et rigtigt liv mere. Og det var ulækkert for mig.

Teenageikon slår op med sin pigeflirt
Teenageikon slår op med sin pigeflirt

- Det er ikke fordi, jeg ønsker at skjule, hvem jeg er, eller hvad jeg laver i mit liv. Jeg har ikke lyst til at være en del af en historie kun for underholdningsværdien.

Kristen Stewart blev siden taget i at have været Robert Pattinson utro med den i forvejen gifte instruktør Rupert Sanders, og deres forhold gled ud i sandet.

Nu er hun for tiden kæreste med den kvindelige filmproducer Alicia Cargile. Det har fået hende til at åbne lidt mere op omkring privatlivet:

- Jeg ville aldrig tale om nogen af mine forhold før, men da jeg begyndte at date piger, virkede det som om, at det var en mulighed for at repræsentere noget meget positivt.

Hun tilføjer:

- Jeg elsker hende så højt!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Husker du X Factor-vinderen Emilie?...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Ronaldo nægter sig skyldig i kæmpe...
bt.dk
Lægger op til ny kæmpe fight:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx