Af - 02/11-16 22:11

Britiske medier: Prins Harry dater denne kendte skuespillerBritiske medier: Prins Harry dater denne kendte skuespiller

Mens storebror prins William har været i fast forhold siden 2003 og nu far til to, har prins Harry haft lidt sværere ved at holde fast i kærligheden. Det er der måske ved at blive lavet om på.

Bildstrecke im Grossformat »

Ifølge Daily Mail har den 32-årige, britiske prins fundet sammen med den tre år ældre amerikanske skuespiller Meghan Markle, efter de mødtes i Canada tidligere på året.

Prins Harry, der er ambassadør for handicap-sports-eventet Invictus Games, var i Toronto for at gøre reklamere, da han mødte Meghan Markle, der for tiden bedst er kendt for sin rolle som Rachel Zane i advokatserien ’Suits’.

Daily Mails kilder tæt på parret anslår, at de har været sammen i godt seks måneder nu, og at en forlovelse muligvis er på vej.

- Han har ikke været så glad længe. Han hviler i sig selv, og Meghan er dukket op på det helt rigtige tidspunkt. De tager det stille og roligt og nyder hinanden. Hun er blevet introduceret for prins Charles, og en forlovelse er formentlig indenfor rækkevidde.

Vildt rygte: Prins Harry dater ukendt dansk prinsesse
Vildt rygte: Prins Harry dater ukendt dansk prinsesse

Prins Harrys længste forhold har indtil videre været med den sydafrikanske Chelsy Davy, som han mødte i starten af 20’erne, og som han var sammen med i cirka fem år.


#TBT to the time I was very tan and ever so serious for @sharpmagazine 🦁

A photo posted by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu bliver det alvor: Det skal...
bt.dk
Magnussens rival gør comeback: Får ny...
bt.dk
Dronningen rejser væk på ferie
bt.dk
'X Factor'-Andreas gennemgik...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx