Af - 21/07-16 21:40

Dansk natklub: Pokémon har fået os til at udvide vores førstehjælpskasseDansk natklub: Pokémon har fået os til at udvide vores førstehjælpskasse

- Hej, kunne jeg få lov at løbe rundt inde på jeres natklub?

Bildstrecke im Grossformat »

Pokémon GO er for alvor kommet til Danmark.

Selv i det københavnske natteliv er jagten efter de små væsner i fuld gang.

Det har Christian Luque Mendez, manager & HR-chef hos HIVE, kunne mærke i den seneste tid og har derfor sat et skilt op for at få stoppet det.

GALLERI: 15 danske par har sommersex i det fri
GALLERI: 15 danske par har sommersex i det fri

Hvorfor har I lavet skiltet?

- Vi lavede skiltet for sjov, fordi det har taget så meget overhånd. Så vi gjorde det for at tage lidt pis på vores gæster og for at få lidt sjov markedsføring ud af det. Stort set alle har en reaktion på skiltet, så det fik den ønskede effekt og er samtale emnet i garderoben, hvor det blandt andet hænger.

Hvad har I oplevet på klubben?

- Vi har oplevet en person klædt ud som Pikachu som henvendte sig i døren og spurgte, om hun kunne få lov at løbe rundt inde på HIVE, og så hvis folk fangede hende fik de en gratis drink. Derudover har vi oplevet gæster, der har forvildet sig ud i vores personalerum og i vores køkken for at fange Pokémon, som befandt sig derude.

TINDER-TIRSDAG: Her er de SJOVESTE Pokémon-beskeder på Tinder
TINDER-TIRSDAG: Her er de SJOVESTE Pokémon-beskeder på Tinder

Hvad syntes I om Pokemon Go-trenden?

- Vi synes, det er positivt, at noget så anti-socialt har udviklet sig til være en social ting. Folk taler sammen på kryds og tværs, og selvom det er ærgerligt, at der skal et mobil spil til at få fremmede folk til at hilse på hinanden, så er det stadig positivt, at folk, der ikke kender hinanden, interagerer med hinanden i langt højere grad.

- Det oplever vi normalt kun efter adskillige drinks i baren på HIVE! Det samler folk på tværs af alle aldersgrupper, det er rigtig positivt. Dertil kommer at folk får rørt sig fremfor at sidde derhjemme foran skærmen – det er også et kæmpe plus.

Hvad frygter du der sker hvis det her fortsætter?

- Vi frygter ikke noget, men glæder os til at se udviklingen og de muligheder, som spillet har åbent op for. Vi tror, at vi kommer til at se meget mere til den her slags spil i fremtiden. Vores eneste bekymring er, at folk løber ind i hinanden på dansegulvet i deres Pokémon jagt, så vi har udvidet vores førstehjælpskasse. Derudover overvejer vi at lave en tilsvarende app, hvor folk kan finde drinks på klubben i stedet for Pokémon.

GALLERI: Se danskernes VILDE Pokémon-jagt
GALLERI: Se danskernes VILDE Pokémon-jagt

LISTE: 10 feriebilleder piger skal stoppe med NU
LISTE: 10 feriebilleder piger skal stoppe med NU

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx