Af - 15/04-15 09:14

Her er 7 Hollywood-stjerner, du burde følge på SnapchatHer er 7 Hollywood-stjerner, du burde følge på Snapchat

Nu kan du rende rundt med nogle af Hollywoods største stjerner i lommen. De har nemlig også på Snapchat. Vi guider her til de sjoveste kendisser på det hurtige medie.

Bildstrecke im Grossformat »

Klik. Snap. Send. Sværere er det ikke at sende billeder og videoer på Snapchat. Det har nogle af de helt store Hollywood-stjerner også fundet ud af. Her kommer vores liste over de bedste kendisser på Snapchat.

Arnold Schwarzenegger - arnoldschnitzel

Hvem vil ikke gerne se Terminatoren og ekspolitikeren på slap line? Det får du lov til på Arnold Schwarzneggers Snapchat. Man skulle måske ikke tro det, men han er sjov. Og så springer han ofte ting i luften på filmsets. Vi kan ikke ønske os mere.

LISTE: 5 danske kendte, du burde følge på Snapchat
LISTE: 5 danske kendte, du burde følge på Snapchat

Jared Leto - jaredleto

Den oscar-vindende skuespiller Jared Leto viser sig at være lidt af en kunstner på Snapchat. Han er god til at fange stemninger af mange mærkelige ting, og så tegner han sjove tegninger på sit ansigt, der ville gøre Picasso misundelig.

Steve-O fra Jackass - steveosdick

Hvis du er klar til lidt af hvert, så skal du følge Steve-O fra Jackass på Snappen. Det er ikke altid lige sobert, når han for eksempel står med fødderne på toiletbrættet, tager sigte og skal ramme kummen med sin.. ja, lort. Han laver også mange konkurrencer med sin fans. Der kommer nye snaps fra ham hver dag.

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon - fallontonight

Jimmy Fallons sjove tv-show har sin egen kanal på Snap. Det er mere oplysende, end det er sjovt. Men det er da meget rart at få at vide, hvilke stjerner der besøger den sjove vært i aftenens program. Og så er der også lidt backstage-guf engang imellem.

Her er grunden til, at du kan søge efter billeder på Google
Her er grunden til, at du kan søge efter billeder på Google

Shay Mitchell - officialshaym

Hvis du ser ‘Pretty Little Liars’, ved du godt hvem Shay Mitchell er. Her spiller hun Emily Fields. Hvis du vil have et indblik i hendes liv uden for skærmen, så følg hende på Snap. Hun forstår at bruge mediet rigtig godt med mange videoer, tegninger, emojis og lange My Stories. Det er ikke kedeligt.

Jennifer Lopez - jlobts

Jennifer Lopez’ team styrer denne Snap-profil, hvor der er eksklusive videoer af popdivaen, når hun for eksempel er til award shows. Hun signerer også med en autograf på billederne i ny og næ. Tættere kommer du ikke på hende.

Rihanna - rihanna

Seje Rihanna er også på Snapchat. Det er hendes veninde, som styrer løjerne, men det gør det ikke mindre sjovt. Rihanna har ikke ligefrem nogle kedelige veninder i vennegruppen. Lad os bare sige det sådan.

it's "rihanna" . Follow me. #snapchat

A video posted by badgalriri (@badgalriri) on


Hvis du kender flere seje Hollywood-stjerner på Snapchat, så send en e-mail til lkr@mx.dk

Arnold til søn: 300 millioner eller Miley Cyrus?
Arnold til søn: 300 millioner eller Miley Cyrus?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx