Af - 22/01-14 12:11

Jim Lyngvild forsvarer Rode: Han er da smoking hotJim Lyngvild forsvarer Rode: Han er da smoking hot

Modediktator Jim Lyngvild kan slet ikke forstå, hvor kritikken af tv-kok Thomas Rode kommer fra. Han er vild med 'stenaldermandens' outfit og rå fremtoning.

storybild

Modediktator Jim Lyngvild kan slet ikke forstå, hvor kritikken af tv-kok Thomas Rode kommer fra. Han er vild med 'stenaldermandens' outfit og rå fremtoning. (Billede: Facebook)

- Nu viser han hele pakken. Og i en neoprenbuks. Sikke en kok, siger Jim Lyngvild til mx.dk og understreger, at man selv må bestemme, om det skal staves k o k eller den engelske version: Cock.

Thomas Rode bliver gjort til grin i ny HTH-reklame
Thomas Rode bliver gjort til grin i ny HTH-reklame

I modsætning til flere kritiske røster, som på Facebook sviner Rode til for sin seneste HTH-reklame, er modediktatoren vild med både reklamen og ham. Han kan slet ikke forstå, hvor kritikken kommer fra, for i hans øjne er Thomas Rode brandlækker:

- Thomas startede med at være en 40-årig blegfed dansker. Så fik han en ung kæreste, og nu skal vi se klokkeværk og stramme lægge. Jeg er vild med det, og han er smoking hot, siger Jim Lyngvild og fortsætter:

- Man kan jo ikke finde et billede af Thomas Rode i dag, uden at han står halvt afklædt. Nu giver han os lidt mere med stramme bukser, og det er jeg glad for. Thomas har ligesom mig selv og Sidney Lee set lyset med den stramme buks, og det kunne danske mænd godt lære noget af, siger modeeksperten.

Danske mænd er kedelige
Jim Lyngvild mener, at danske mænd er for konservative i deres tøjvalg, som oftest falder på løstsiddende jeans, et par gamle kondisko og en t-shirt.

Stjerne-kok kapper alle bånd til populær restaurant
Stjerne-kok kapper alle bånd til populær restaurant

- Danske mænd skal sgu turde at træde ud af den herskende denim-bobble og slå sig lidt løs. I slut 90'erne turde mænd under techno-bølgen at gå i neopren med Buffalo støvler og knæklys i håret. I dag er vi alle sammen så kønsforskrækkede, og vi har har strømlinet os selv i en kedelig retning, siger Jim Lyngvild, der mener, at man med med den metroseksuelle mand forsøgte at løsrive sig lidt fra de herskende tøj-normer.

Michelin-kokke laver mad i Københavns Lufthavn
Michelin-kokke laver mad i Københavns Lufthavn

- Når det drejer sig som tøjvalg, handler det i høj grad om at at lege. Ligesom Thomas gør det her. Han viser en side af sig selv fra sin fritid. Han er fritidsdykker, og det bruger han i sin beklædning, fastslår Jim Lyngvild.

- Dermed ikke sagt at hans dykker-outfit passer til enhver lejlighed. Det er jo ikke sådan, at man kan rende rundt i sin hobby-mundering på arbejdet, når man sidder til møde med alle cheferne. Det er for at understrege, at vi ikke skal være så skide bornerte hele tiden, men i stedet turde og have lyst til at vise os frem, lyder rådet fra modemanden.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her er Medinas første ord efter...
bt.dk
11-årige Mikelle forsvandt, da hun...
bt.dk
Amerikansk rigmand og entreprenør...
bt.dk
'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx