Af - 26/12-15 20:09

Se de mest nøgne kendte på den røde løber i 2015Se de mest nøgne kendte på den røde løber i 2015

Det er sparetider for de kendte kvinder. I hvert fald når det kommer til kjolerne...

Bildstrecke im Grossformat »
Met Gala 2015 Reality-dronningen viste det meste af sin krop frem til Met Gala i maj... ...Og det gjorde hun såmænd også et halvt år senere - nu som højgravid, til LACMA Art+Film Gala i november. Skuespillerindens kjole dækkede kun det mest nødvendige ved Emmy Awards. Den russiske topmodel bar en luftig kjole ved Vanity Fairs Oscar-fest. Sangerinden har tidligere vagt opsigt med sin pikante musikvideo til 'Anaconda'. Til MTV Video Music Awards var hun også i fokus med sin 'sparsomme' kjole. Sangerindens fik luftet sine balder til Vanity Fairs Oscar-fest. Sådan en liste her ville selvfølgelig ikke være komplet uden Miley Cyrus, der har optrådt tæt på splitternøgen adskillige gange i de seneste år - blandt andet her til MTV Video Music Awards, hvor hun bærer noget, der vel kan beskrives som støvler, sølvseler og netforklæde. ...Og nej, bagfra var det ikke mere sobert. Til Vanity Fairs Oscar-fest var den amerikanske model Gigi Hadid mødt op i en kjole, der viste både ben, ryg, mave, bryst og arme. 'J-Lo' har før vagt opsigt på den røde løber, og i år var ingen undtagelse. Til Billboard Music Awards var det meste af sangerindens krop således til offentlig skue. Den amerikanske sangerinde dukkede op til Grammy Awards i et stort, orange ... net? Listen får også lige et dansk islæt, for til Reality Awards i år iførte den danske realitystjerne Joy Brøggler sig absolut ingenting. Hun var godt nok body-paintet fra top til tå (og med en butt-plug-hale mellem ballerne), men alt var synligt. Der findes også billeder forfra, men det grænser sig nærmest til porno og er lige i overkanten til mx.dk. Amerikansk rapper til MTV Video Music Awards 2014. Trusser, fjerboa og gennemsigtig kjole var sangerindens outfit til CFDA Fashion Awards 2014. ...Og bagfra er der også frit udsyn. Så kan kjolen vist heller ikke vise mindre uden at vise alt. Skuespillerinden viste sig frem til premieren på 'Thor: The Dark World' i 2013. En anden babe fra en superhelte-film viste hud på den røde løber det år. Til præmieren på 'Iron Man 3' var Gwyneth Paltrows kjole således skåret, så kun det vigtigste var skjult. Til Twilight: Breaking Dawn-premieren bar Kristen Stewart en kjole med det meget rammende navn 'The Naked Dress'. En genganger på listen. Heller ikke i 2011 var Rihanna bange for at vise sin krop frem. Her til Grammy Awards. Sangerinden overlod ikke meget til fantasien med denne kjole, hun bar til MTV Video Music Awards 2013. Den albanske sangerinde er ikke så kendt på disse kanter. Men en måde at blive det på er at troppe op i sådan en mondering, som hun gjorde til American Music Awards 2014.

Der er koldt på toppen, lyder en klassisk talemåde. Og det passer måske meget godt på nogle af de kvinder, der fremtræder i galleriet herover.

Fælles for dem alle er nemlig, at de er store stjerner, der er taget til fest (næsten) uden en trevl på kroppen - eller i hvert fald i meget sparsomme kjoler, der overlader meget lidt til fantasien.

Frækt foto: Endnu en Kardashian-søster smider kludene
Frækt foto: Endnu en Kardashian-søster smider kludene

For i 2015 har ‘less is more’-mentaliteten i den grad været på spil i de kendte kvinders gardarober, og baller og bryster har fået lov at komme ud i det fri.

Kvinderne har naturligvis ladet sig bade i kameraernes blitzlys, så du nu kan få lov til at gå på opdagelse blandt de mest nøgne kvindelige celebrities på den røde løber i det forgangne år.

Galleri: Kontroversiel fotograf tager billeder af HELT nøgen Miley
Galleri: Kontroversiel fotograf tager billeder af HELT nøgen Miley

Klik dig igennem galleriet i toppen, hvor du også kan finde nogle ‘bonus’-billeder af næsten nøgne stjerner i årene op til 2015.

Kate Moss viser frem: Her er mine yndlings nøgenbilleder
Kate Moss viser frem: Her er mine yndlings nøgenbilleder

Paparazzi-afsløring: Fans går amok over Justin Biebers penis
Paparazzi-afsløring: Fans går amok over Justin Biebers penis

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Flere tordnede mod 'sexistisk' sang:...
bt.dk
BTs fodboldkommentator: Spørge-Åge...
bt.dk
Kim Walls mor fokuserer på...
bt.dk
Panik på Wall Street - kurserne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx