Af Laura Rode Nygaard - 08/04-18 20:07

DR-vært er blevet mor: 'Han kom med foråret'DR-vært er blevet mor: 'Han kom med foråret'

DR-profilen Petra Nagel er blevet mor til sit første barn.

storybild

Petra Nagel. (Billede: Mads Joakim Rimer Rasmussen)

Det oplyser den 33-årige tv-vært på Instagram, hvor hun har delt et billede af sig selv med den sovende søn på armen:

'Han kom med foråret. Iøvrigt; Tak til verdens bedste jordemødre og sygehusansatte. Godt at vi har jer,' skriver Petra Nagel på Instagram:

Petra Nagel har en række personlige programmer på DR3 på cv'et, og graviditeten og fødslen af sønnen, der er Petra Nagel og kæresten Asbørn Munks første, vil også blive omdrejningspunktet for et kommende tv-program, har hun tidligere afsløret.

Tidligere har tv-seere oplevet journalistens jagt på kærligheden i 'Petra dater hele verden' og jagten på kropsaccept i 'Petra elsker sig selv'.

Og faktisk har den struttende mave med den lille dreng indeni været en stor hjælp i sidstnævnte jagt, har Petra Nagel fortalt til BT.

»I starten var jeg træt, træls og følte mig tyk på den ufede måde. Alt det der med blødende tandkød og voksende brystvorter. Det var der ingen, der havde fortalt mig,« sagde hun i januar.

Men siden nåede hun til et sted, hvor hendes kæreste pointerede, at hun gik rundt derhjemme uden tøj og struttede med maven.

»Graviditeten har faktisk gjort noget godt for mig i forhold til, hvordan jeg har det med min krop,« fortalte hun.

Petra Nagels 30-årige kæreste Asbjørn Munk er også tv-mand og arbejder i Mick Øgendahls produktionsselskab Falster Inc., men det var på en bodega med en fælles veninde, de mødte hinanden første gang. Et år senere, i juli 2016, blev de kærester, og nu kan parret altså også kalde sig forældre.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Line købte frokost med sin finger:...
bt.dk
Tina Lunds forældre blev skilt for...
bt.dk
Telia-boss begræder kundeflugt: 'Det...
bt.dk
Dansk musiker vil være 'X...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx