Af - 01/09-15 11:10

Skype-milliardær slæber dansk popstjerne i retten: Kræver dyr forlovelsesring tilbageSkype-milliardær slæber dansk popstjerne i retten: Kræver dyr forlovelsesring tilbage

Skype-milliardæren Janus Friis har sagsøgt sin ekskæreste popstjernen Aura Dione for utroskab og kræver nu en tre millioner kroners forlovelsesring tilbage.

Bildstrecke im Grossformat »

Da den danske popstjerne Aura Dione i januar 2013 forlod Danmark til fordel for Hollywood med en drøm i maven om at slå igennem på de amerikanske hitlister, var hun samtidig kæreste med den danske Skype-milliardær Janus Friis.

De blev forlovet, men noget gik imidlertid galt imellem de to iværksættere.

Aura og Skype-milliardær går fra hinanden
Aura og Skype-milliardær går fra hinanden

I foråret udtalte 30-årige Aura til Her&Nu, at de ikke længere var kærester, men at de stadig var gode venner. Den sidste del er Janus Friis formentlig ikke helt enig i.

I sidste uge skrev det amerikanske netmedie tmz.com, at Janus Friis har sagsøgt Aura for utroskab, og at han, efter de har brudt forlovelsen, nu vil have sine penge tilbage.

Dansk sanger med stort navn i Tyskland
Dansk sanger med stort navn i Tyskland

Da de blev forlovet, skulle Janus Friis ifølge tmz.com have givet Aura en ring til 3.146.065 kroner samt have betalt for andre udgifter til en for eksempel en lejlighed. Men da de ikke længere er sammen, trækker Janus Friis sine gaver tilbage.

Alt i alt kræver han 6, 6 millioner kroner fra Aura samt fuldt ejerskab over en fælles lejlighed i København.

Metroxpress forsøger at få en kommentar fra Aura. Overfor Ekstra Bladet, som har fået fat på sagsakterne, bekræfter hendes pr-agent, at der er en sag kørende, men at Aura ikke har lyst til at kommentere yderligere.

Medie: Skype slap for skat i Luxembourg
Medie: Skype slap for skat i Luxembourg

Hun bor stadig i Los Angeles og arbejder fortsat på sit tredje album. På Instagram skrev hun i sidste uge:

- I flere måneder har jeg kun haft en kuffert og et knust hjerte. Jeg har skrevet mine tanker ned hver dag, og de er nu blevet til sange.

Kommentaren er siden blevet fjernet igen.

Janus Friis har sagt til Ekstra Bladet og BT, at han ikke ønsker at udtale sig om sagen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx