Af Peter Ølholm Hansson - 01/02-18 11:15

Cecilie Beck taler ud: Derfor gik Rasmus Tantholdt og jeg fra hinanden Cecilie Beck taler ud: Derfor gik Rasmus Tantholdt og jeg fra hinanden

TV 2-værten Cecilie Beck fortæller for første gang om, hvorfor hun og kollegaen Rasmus Tantholdt blev skilt.

storybild

Cecilie Bech og Rasmus Tantholdt, da de stadig var et par. Foto: Martin Sylvest.

'Vi var bare ikke gode for hinanden mere.'

Sådan lyder første del af forklaringen fra nyhedsværtinden Cecilie Beck på, at hun og TV 2-kollegaen Rasmus Tantholdt blev skilt i 2016. Det sker i et interview med Alt for Damerne.

Cecilie Beck fortæller samtidig, at skilsmissen skete, fordi der i løbet af det seks år lange ægteskab skete en forvandling med parret. Og den var ikke positiv, siger nyhedsværten til magasinet:

»Kærligheden forsvandt. Og så blev vi for hårde ved hinanden, tror jeg. I de første år, når man er forelsket, synes man, at den, man er forelsket i, får det bedste frem i en og gør en til den bedst tænkelige version af en selv. Og hvordan der så sker en forvandling, der gør, at man pludselig får det værste frem i hinanden, det kommer jeg aldrig rigtig til at forstå, tror jeg. Det er fandeme et mysterium. Og jeg tror, at hvis man kunne løse det, så ville der være mange konflikter her i verden, der kunne lægges ned. Jeg forstår det stadig ikke, må jeg sige, og jeg forstår det heller ikke med mit første parforhold,« siger Cecilie Beck til Alt for Damerne.

Det var i 2010, at Cecilie Beck og Rasmus Tantholdt efter tre års kæresteforhold blev gift i Thailand. Cecilie Beck har to piger - Astrid og Frida fra sit tidligere ægteskab med økonom Carsten Lassen, mens Rasmus Tantholdt har sønnen Emil med en anden tidligere vært fra TV 2, Caroline Boserup.

I en sms til BT i sommeren 2016 bekræftede Cecilie Beck bruddet med krigskorrespondenten:'Ja - og det foregår helt venskabeligt og udramatisk,' skrev hun ved den lejlighed.

Mens Cecilie Beck så vidt vides ikke har fundet en ny fast kæreste, bekræftede Rasmus Tantholdt i februar 2017 rygterne om, at han var blevet kæreste med en anden TV 2-kollega, Natasja Crone.

En måned før bruddet mellem Cecilie Beck og Rasmus Tantholdt blev kendt, havde Natasja Crone ladet sig skille fra sin mand Lasse Sjørslev, også TV 2.

Rasmus Tantholdt og hans nuværende kæreste, Natasja Crone. Foto: Martin Sylvest.

Cecilie Beck siger til Alt for Damerne, at hun efter skilsmissen fra Tantholdt havde nogle 'gigantiske lortedage'. Og hun har været helt nede og 'kysse bunden'. Men samtidig har det som 47-årig været sundt at mærke, hvem man selv er, forklarer hun.

Hun og Rasmus Tantholdt overvejede aldrig at få børn sammen, siger førstnævnte til Alt for Damerne. Men eksparrets tre sammenbragte børn ser stadig hinanden og opfatter sig selv som søskende, slår nyhedsværtinden på 19 Nyhederne fast.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Premier League-stjerne jublede over...
bt.dk
Blev enkemand som 38-årig: Nu er...
bt.dk
Traditionsklub tilbage i Superligaen...
bt.dk
Kørende tog har slået gnister, der...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx