02/02-18 17:50

Gravide Petra Nagel i tårer til ZULU AwardsGravide Petra Nagel i tårer til ZULU Awards

Gravide Petra Nagel var rørt til tårer, da hun modtog en ZULU Award onsdag aften.

storybild

Der var med tårer i øjnene og bævende stemme, at Petra Nagel mødte pressen, umiddelbart efter, at hun havde modtaget en ZULU Award for 'Årets originale tv-program' for hendes program 'Petra elsker sig selv' – et program, der har betydet virkelig meget for hende, og som hun er virkelig stolt af.

LÆS OGSÅ: Nyskilt Silas Holst scorer 'Paradise'-hunk

– Det må være, fordi jeg er gravid, at jeg er sådan her. Helt flæbe-agtig. Det er fedt, det er mega fedt. Jeg blev bare så glad, sagde Petra Nagel umiddelbart efter, at hun havde modtaget prisen.

Petra har tidligere løftet lidt af sløret for, at seerne endnu engang får lov at komme tæt på hende, når hun snart begynder optagelser af et nyt program, der kommer til at handle om hendes graviditet.

LÆS OGSÅ: HAHA: Holly vandt en Zulu Award – sådan siger hun tak

– Jeg tænker, at det er meget interessant. Seerne har ligesom fulgt mig, da jeg var single; så bøvlede jeg lidt med min krop; så fandt jeg Asbjørn, og så tænkte jeg, at man kunne slutte ringen med, at vi nu skal have et barn, og hvordan er det så? Sådan meget voksent, ikke?, sagde Petra.

Ét er, at seerne får noget ud af at se Petras programmer. Noget andet er, at hun selv får noget ud af at lave programmerne, og måske er det kommet hende til gode under graviditeten.

– Jeg synes, at det er meget sjovt at være lidt tykkere. På den måde har jeg måske lært noget af de programmer, jeg har lavet, sagde en glad og rørt Petra.

LÆS OGSÅ: Lenny åbner op: Derfor er jeg med i 'Paradise' igen

LÆS OGSÅ: Simona efter voldsom dokumentar: Sådan har folk reageret

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz: Derfor holder 'Familien fra Bryggen' pause

​Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Liverpool-stjerne blev scannet sent i...
bt.dk
Revy-krigen er afgjort: Denne revy er...
bt.dk
Slut med smøger på stranden: Her...
bt.dk
Liverpools skurk dagen derpå: 'Jeg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx