Af - 22/09-16 11:16

Medie: Politiet indleder efterforskning af Brad PittMedie: Politiet indleder efterforskning af Brad Pitt

En epiosde på et privatfly skulle angiveligt have fået politiet til at indlede en efterforskning af Brad Pitt.

storybild

Cast member Brad Pitt and actress Angelina Jolie pose at the premiere of "The Tree of Life" at LACMA in Los Angeles May 24, 2011. REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo (Billede: © Mario Anzuoni / Reuters)

Politiet i Los Angeles har angiveligt indledt en efterforskning mod Brad Pitt, der er under mistanke for at have udsat sine børn for fysiske og psykiske overgreb, mens familien var ombord på et privatfly, skriver TMZ.

Medie: Optræk til ond retssag - Brad Pitt vil kæmpe for sine børn
Medie: Optræk til ond retssag - Brad Pitt vil kæmpe for sine børn

Den 52-årige skuespiller fik angiveligt et raserianfald onsdag, mens familien var på vej til Los Angeles i et privatfly.

- Han blev helt vild og råbte og skreg, og han blev fysisk mod børnene. Flyet landede i lufthavnen omkring klokken 8 om morgenen, og her fortsatte han sin opførsel foran flyet, og han forsøgte endda at køre væk i en brændstofsbil, skriver TMZ, der angiveligt har talt med en kilde tæt på parret.

Først kom rygterne om utroskab: Så kom denne video
Først kom rygterne om utroskab: Så kom denne video

Efterfølgende skulle episoden være blevet anmeldt til myndighederne i Los Angeles, der har har indledt en efterforskning, fordi der er børn involveret.

- Politiet i Los Angeles blev informeret om hændelsen, og det er helt rutine, at de undersøger alle anmeldelser, der involverer børn, skriver TMZ.

'Brangelina' er fortid: Her er Jennifer Anistons reaktion
'Brangelina' er fortid: Her er Jennifer Anistons reaktion

Brad Pitt og Angelina mødte hinanden i 2004 under indspilningen til filmen Mr and Mrs Smith, men tirsdag meddelte de, at de skal skilles efter at have været gift i to år.

Parret har seks børn sammen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx