Af - 09/09-15 15:57; Opdateret: 16/09-15 07:23

Linse Kessler: Tænk jer omLinse Kessler: Tænk jer om

Linse Kessler er generelt stolt over danskernes hjælp overfor de mange flygtninge. Hun mener dog, man skal tænke sig om, før man ser sig gal på Inger Støjberg og den såkaldte 'spytte-mand'.

Bildstrecke im Grossformat »

Når Linse Kessler deler sine tanker på Facebook, hører pt. 335.770 fans efter. De fleste opdateringer handler om hendes kærlighed til hunde, men tirsdag aften var hun tæt på at poste et indlæg om den aktuelle flygtningesituation. Hun endte med at lade være.

- Jeg havde lyst til at skrive om ham spytteren, men man skal også vide, hvad man taler om, før man angriber nogen, og i bund og grund er jeg et positivt menneske, så jeg lod være.

Derfor var det vredens dag på sociale medier
Derfor var det vredens dag på sociale medier

Metroxpress mødtes dagen efter med reality-dronningen og bad hende alligevel tage stilling til følgende:

Hvad betyder danskhed for dig?
- Jeg er faktisk ret international og accepterer alle, hvis de opfører sig ordentligt. Jeg er stolt over, at være dansker, og vi har et fedt land. Vi skal bare lige have en ny dyrelov, hehe.

Når du er i udlandet, hvordan reagerer folk, når du siger, du er fra Danmark?
- Jeg er ofte i selskab med dyremennesker, og de er ikke så glade for Danmark på grund af giraf- og kanin-drabene. Jeg er blevet ringet op af russisk tv og hollandsk radio og skulle forklare, hvorfor vi slog en kanin ihjel i et radioprogram.

TV: Glem spyttemanden: Kvindelig fotograf sparker ud efter barn
TV: Glem spyttemanden: Kvindelig fotograf sparker ud efter barn

Hvad er din opskrift på god integration?
- Man skal bare opføre sig ordentlig og så er det en god ide at lære det lokale sprog. Du kommer så meget længere, hvis du kan bare lidt dansk.

Hvad tænker du om den aktuelle flygtningesituation?
- Danskerne er jo virkelig søde. Jeg er helt målløs over dem, der kører ulovligt rundt med folk. Jeg kan også forstå, at Røde Kors har modtaget så meget mad, at de simpelthen må sige stop.

Hvad tænker du om Inger Støjbergs annoncer?
- Jeg kan godt forstå, hvad hun mener, men nogle gange vil folk kun høre det, de vil høre. Inger Støjberg siger, hvad hun mener. Hun er meget markant og er jo nærmest den nye Pia Kjærsgaard. Jeg synes, hun er sej.

Her er Danmarks største... Reality-stjerne!
Her er Danmarks største... Reality-stjerne!

Hvad tænker du om manden, der angiveligt spytter på flygtningene?
- Jeg er ikke sikker på, at han spytter. Han ser lidt mærkelig ud og ligner i hvert fald ikke en rigtig 'Bryggen'-spytter, haha. Han skal selvfølgelig sige, at han ikke har gjort det. Om man er glad for at flygtningene kommer eller ej, så er det mega dårlig stil. Hvis han vil af med dem, så hjælper det i hvert fald ikke.

Hvad tænker du om, at så mange har delt billedet?
- Det er lidt strengt. Jeg er selv nogle gange endt i en form for shitstorm, hvor folk ikke helt fanger, hvad jeg siger. Man bliver nødt til lige at høre ordentlig efter. Hvis ikke man er sikker på, om han spytter, så er det ikke i orden. Han kan jo finde på at hænge sig til sidst, fordi han får så meget hate. Det skal man lige huske.

Andre læser lige nu

Hitter på mx

AnnonceHitter på mx