Af - 23/11-16 08:12

Blodig video: Justin Bieber angriber chokeret mandlig fan med knytnæveBlodig video: Justin Bieber angriber chokeret mandlig fan med knytnæve

Justin Bieber slår til igen.

Bildstrecke im Grossformat »

Til trods for at Justin Bieber har meldt ud, at han ikke længere gider stille op til selfies, går hans fans fortsat i ekstase, når de ser ham.

Så må de lære det på den hårde måde.

Den 22-årge popstjerne er for øjeblikket i Barcelona på sin verdensturné, og her opstod der en lille dramatisk situation, da han ankom til koncertstedet i sin bil.

Boldliderlige Bieber fjumrer rundt med Barca-stjerner
Boldliderlige Bieber fjumrer rundt med Barca-stjerner

I en video, der lige nu bliver delt heftigt rundt på det meste af internettet, ser man Justin Bieber komme rullende i en sort bil, da en mandlig fan løber hen for at snakke med ham.

Justin Bieber gider som sagt ikke snakke med sine fans, så popstjernen slår ud efter den mandlige fan, der angiveligt bliver ramt på læben, så han efterlades chokeret og blødende.

Se optrinnet her:


Rørende video: Rystende Selena Gomez taler om sygdom til award show
Rørende video: Rystende Selena Gomez taler om sygdom til award show

Justin Bieber er for tiden i topform. I juni kom han blandt andet op at slås med en mandlig fan udenfor et hotel i Cleveland i USA.

Tidligere har Justin Bieber skrevet på Instagram:

- Hvis I ser mig et eller andet sted derude, så skal I vide, at jeg er færdig med at lade mig fotografere. Det er kommet så langt ud, at folk hverken siger goddag til mig eller behandler mig som et menneske. Jeg føler mig som et dyr i en zoologisk have. Og jeg vil gerne blive ved med at beholde min forstand. Jeg ved godt, at folk vil blive skuffede, men jeg skylder ikke nogen, at de skal have et foto af mig.


LÆS OGSÅ: Hun tog billede med sit idol: Han delte det med streng ændring

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sys Bjerre brød igennem med en sang...
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Mads Steffensen afslører: På lørdag...
bt.dk
Politiet om meldinger om skud i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx